TIRSDAGSTIP: 25% PÅ GANNI, LALA BERLIN, LOVECHILD OG MEGET ANDET

TIRSDAGSTIP: 25% PÅ GANNI, LALA BERLIN, LOVECHILD OG MEGET ANDET 1

1. Ganni 2. Ganni 3. Lala Berlin 4. Ganni 5. Ganni 6. Foregin Affairs 7. Lovechild 8. Handmade by Mònica 9. Ganni 10. Lovechild

Glædelig tirsdag, kære jer <3

I kan tro at jeg har glædet mig til at dele denne uges tirsdagstip med jer, for det er altså et af de rigtig gode. Igen har jeg teamet up med My Léontine og har fået lov til at dele en kode med jer, der giver hele 25% rabat på hele webshoppen (lige med undtagelse af de nyeste varer fra Heatmade)

Der er altså mulighed for at gøre et rigtig godt køb og for at opdatere efterårsgaderoben. Eller vintergarderoben, fristes man næsten til at sige, med de temperaturer, vi har haft de seneste dage. Jeg har selvfølgelig allerede være der og som I måske så henne i min story i går, så er jeg blevet den lykkelige ejer af vinterstøvlerne fra Ganni. Det der med at finde forede vinterstøvler, der tilmed er pæne, kan virke som et umuligt projekt. Men her rammer de altså plet.

Koden er MIE25 og gælder til og med på søndag 🖤

HAPPY SHOPPING

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments