FREDAG PÅ EN MANDAG

FREDAG PÅ EN MANDAG 1Reklamelinks: Coat: Envii Dress: & Other Stories Boots: Ganni via MyLèontine Bag: BOYY

Hola Amigas!

Og velkommen til årets første rigtige efterårsoutfit. Hold nu fast hvor er det blevet koldt. I går cyklede jeg rundt med hue og vinterjakke og savnede virkelig også et par handsker. Jeg skal helt sikkert ind og have fat i sådan et par her. Ærligt talt, så kunne jeg godt bruge lidt mere sensommer og er bare glad for, at jeg har planlagt den der lille Mallorca-tur om et par uger.

Derudover kan jeg godt fortælle jer, at jeg har været sløv som bare pokkers i dag. Billederne her er fra i går, som endte med at blive lidt af en festlig mandag. Maria Nila og Impression PR havde inviteret på middag på Restaurant VeVe og selvom mine forventninger var høje, så blev de i hvert fald indfriet. Veve er nok en af de bedste restauranter, jeg nogensinde har været på og jeg er nærmest stadig helt høj af madkærlighed og fantastiske smage. Der skal jeg uden tvivl forbi igen. Der blev også serveret rigeligt mængder vin og jeg skulle nok lige have stoppet 2-3 glas før jeg gjorde 😉

Mit outfit bestod af et par nye og fine sager. Kjolen er fra & Other Stories (ligesom 60% af min garderobe) og er noget nær den perfekte efterårskjole. Jeg glæder mig også til at bruge den under en lækker strik, hvor den kan fungere som nederdel. Så er der mine nye vinterstøvler fra Ganni. Dem er jeg godt nok glad for og kan anbefale dem på det varmeste (hehe). Husk, at I får 25% rabat på dem, med koden “MIE25” henne hos MyLèontine.

Så er der jakken. Faktisk har jeg haft den hængende ret længe og jeg havde også forventet, at sommeren vil stoppe lidt tidligere, end den gjorde. Den er virkelig extra og klart den vildeste af sin slags, hjemme i min samling. Men skøn er den altså.

Kan I have en god aften derude 🖤

FREDAG PÅ EN MANDAG 2

FREDAG PÅ EN MANDAG 3

FREDAG PÅ EN MANDAG 4

FREDAG PÅ EN MANDAG 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments