FREDAGSHILSEN & ET WEEKENDTIP

FREDAGSHILSEN & ET WEEKENDTIP 1Reklamelinks: Dress: H&M Sneakers: A.P.C Bag: BOYY

Glædelig fredag, kære jer 🖤

Fredagen, som jeg faktisk har glædet mig til i 100 år. For det første fordi jeg skal starte min morgen, med at tage hul på et forløb med Psykolog Sisse Find Nielsen, sammen med en håndfuld af mine selvstændige kollegaer. Som jeg har nævnt et par gange herinde, så har jeg gået og bøvlet med en del tunge tanker den seneste tid, så det kunne næsten ikke falde på et bedre tidspunkt.

For det andet, så er det også dagen, hvor jeg pakker bilen og kører til Lolland, sammen med to af mine veninder i forbindelse med det, jeg talte om her. Der skal vi være de næste par dage og jeg glæder mig uendelig meget til frisk luft, rusk og regn, smuk natur, lækker mad og gode mængder vin. Der har været fart over feltet de sidste par uger og mine tanker har kørt derudaf med 110 km. i timen. Endnu en ting, der kommer som kaldet.

Meget mere kan jeg vist ikke fortælle om min kommende weekend og jeg har heller ikke forberedt en masse indhold herinde. Måske når jeg det inden afgang og måske gør jeg ikke. Så skulle der blive lidt stille, så ved I hvorfor. Til gengæld lover jeg, at der ikke bliver stille henne på Instagram, så der synes jeg, at I skal følge med.

Billederne her er fra i går, som vist nok endte med at blive den sidste skønne sensommerdag. Med andre ord, den sidste dag, hvor det var muligt at hoppe i bare ben. Det udnyttede jeg ved at hoppe i min nye fine kjole fra H&M. Jeg købte den faktisk også med henblik på, at den også kan bruges med strømpebukser. Men bare ben, det er nu bedst.

FREDAGSHILSEN & ET WEEKENDTIP 2

Hvad med jer? Har I nogle sjove weekendplaner i ærmet? Jeg håber ikke, at I skal til havefest eller har andre planer om udendørsaktiviteter, for det ser jo ud til, at efteråret for alvor melder sin ankomst nu. I dag har jeg kun et enkelt fredagstip til jer, men jeg kan til gengæld også love, at det kommer til at gøre jeres weekend bedre, hvis I følger det. 

● Gør jer selv en tjeneste og lyt til Busigirl Podcast-afsnittet om at håndtere stress og styrke sit mindset. Psykolog Sisse Find Nielsen er hovedpersonen og hun deler de vildeste guldkorn til at navigere i den moderne verden, hvor vi deler alt hvad vi laver. Jeg har faktisk lyttet til den flere gange og den har sat super mange tanker i gang, og endda vendt nogle af de negative, som jeg har gået og tumlet med. Jeg tror at ALLE kvinder vil have godt af at lytte til den og ikke kun karrierekvinder eller os, der ikke helt kan finde ud af at navigere på de sociale medier.

FREDAGSHILSEN & ET WEEKENDTIP 3

FREDAGSHILSEN & ET WEEKENDTIP 4

FREDAGSHILSEN & ET WEEKENDTIP 5

FREDAGSHILSEN & ET WEEKENDTIP 6

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments