JEG TRÆKKER STIKKET OG TAGER EN TUR PÅ LANDET

JEG TRÆKKER STIKKET OG TAGER EN TUR PÅ LANDET 1Reklame for Flexbolig

..Eller i hvert fald om et par uger og lige nu er det så tiltrængt, at jeg nærmest tæller dage. Nu skal jeg selvfølgelig nok lade være med at gå alt for meget i detaljer omkring det der med tunge tanker og eftertænksomhed, for det har fyldt ret meget herinde, på det seneste (selvom jeg snildt kunne fortsætte min snak i den rille 😂)

Men sagen er den, at jeg har indgået et lille samarbejde med Flexbolig og det er uden tvivl et samarbejde, der kommer som kaldet. Det kan jeg ikke komme udenom. Jeg har samlet to af mine bedste veninder og så pakker vi bilen med god mad, vin, spil og afslappende tøj. Turen går til Nysted på Lolland, som er et af de steder i Danmark, jeg ikke har det store forhold til, men som jeg glæder mig til at besøge og ikke mindst udforske. Hvis I har nogle gode tips og tricks til området, så vil de blive modtaget med kyshånd!

JEG TRÆKKER STIKKET OG TAGER EN TUR PÅ LANDET 2

Vi skal bo i det fineste lille byhus, som endda har et badeværelse med pastelgule klinker. Jeg har allerede planlagt, at jeg nok skal skydes nogle billeder derinde 😉

Jeg ved ikke med jer, men jeg kendte faktisk ikke det helt store til Flexbolig-ordningen og troede egentlig, at det var lidt det samme som et sommerhus. Men forskellen er, at flexboliger også sagtens kan ligge i byområder og landområde, hvor sommerhuse skal ligge i definerede zoner. Derudover er må man også bruge den hele året og ligeså meget som man vil. Her har sommerhuse jo begrænserede perioder.

JEG TRÆKKER STIKKET OG TAGER EN TUR PÅ LANDET 3Jeg kan godt frygte, at jeg går hen og bliver lidt for forelsket i konceptet, for som de fleste af jer nok har bemærket, så er jeg mere eller mindre afhængig af at tjekke ud af byen et par gange om måneden. Heldigvis har jeg min familie på Fyn og der elsker jeg virkelig også at komme. Et par dage væk kan gøre underværker for mig og hvis jeg er stresset, ked af det og eftertænksom, så er frisk luft, natur og havvand den bedste medicin.

JEG TRÆKKER STIKKET OG TAGER EN TUR PÅ LANDET 4Lige nu er min boligsituation jo sådan, at jeg ikke aner, hvor eller hvordan jeg bor om ganske få måneder. Jeg vil jo hjertens gerne blive her på Nørrebro, men for mig har drømmen altid været at få mulighed for at kombinere bylivet med livet på landet. Tænk engang hvis tingene en dag flaskede sig sådan! Så villle jeg ikke be’ om mere (siger jeg nu 😂). Men ikke desto mindre, så får jeg snart en forsmag på den tilværelse og udover en rejse til Mexico i November, så er det det, som jeg ser aller mest frem til lige nu 🖤

JEG TRÆKKER STIKKET OG TAGER EN TUR PÅ LANDET 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments