SEPTEMBERSOL OG ET TASKETIP

SEPTEMBERSOL OG ET TASKETIP 1Reklamelinks: T-shirt: & Other Stories Skirt: Zara (SIMILAR HERE) Sneakers: A.P.C  Bag: Loewe

Glædelig lillefredag, kære jer 🖤

På det, der eftersigende skulle være en af de aller sidste sensommerdage. For min skyld måtte det gerne blive for evigt og jeg savner hverken regn eller rusk. Men når det så er sagt, så kan man jo ikke sige andet end “fair nok” når man tænker på, hvor vanvittigt forkældede vi har været, det seneste halve år. Jeg klager heller ikke, for jeg smutter som sagt en tur til Mallorca i Oktober og skal tilbringe November i Mexico og hvis jeg stadig er hjemløs i Januar, så kan I finde mig på en tropisk strand. Det er sikkert og vist.

Men nok om vejret. Billederne her er fra i tirsdags, hvor jeg var på farten i alt for mange timer. To events, en foto-session på Sliders og en kaffeaftale. Det var også en af de dage, hvor det væltede ind med mails og ting, jeg skulle tage stilling til. Derfor var vi et godt stykke ud på aftentimerne, før jeg kunne lukke computeren. I går og i dag er snakker vi heldigvis om et helt andet tempo, så det går nok alt sammen.

Jeg var hoppet i noget så sjældent som en sort t-shirt. De sidste par år har jeg faktisk haft en princip om, ikke at gå i sort og min garderober indeholder vist også kun 3-4 sorte ting. Men nu tror jeg faktisk, at jeg har besluttet mig for at ligge det princip på hylden. Jeg synes stadig ikke, at det er min bedste farve, men den kan altså et eller andet og så er den også svær at komme udenom på den her årstid. Et helt sort outfit kommer I nok aldrig til at se mig i 🙂

Inden jeg lukker ned og for alvor tager hul på dagen, så vil jeg lige tippe om, at min kurvetaske fra Loewe endelig er kommet online igen. Den har jo været noget nær umulig at få fingrene i over sommeren og er blevet solgt til nogle vilde priser henne på Vestiaire Collective. Blot hvis nogen skulle have lyst til at lave en lille investerering 🖤

SEPTEMBERSOL OG ET TASKETIP 2

SEPTEMBERSOL OG ET TASKETIP 3

SEPTEMBERSOL OG ET TASKETIP 4

SEPTEMBERSOL OG ET TASKETIP 5

SEPTEMBERSOL OG ET TASKETIP 6

SEPTEMBERSOL OG ET TASKETIP 7

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments