MANDAG ON THE GO

MANDAG ON THE GO 1Reklamelinks: Jacket: Storm & Marie T-shirt: & Other Stories Trousers: & Other Stories Shoes: Gardenia Bag: Loewe

Reklame for Stom & Marie, & Other Stories og Gardenia

Halli hallo fra en mandag, hvor der har været fuld fart over feltet. I skrivende stund har klokken lige slået 18 og jeg har langt om længe placeret mig i sofaen. Selvom jeg måske har haft lidt meget at se til, så har det alligevel været lidt af en luksusdag. Den startede med et lækkert event og morgenmad, på et af Københavns smukke hoteller. Derefter direkte ind til byen, hvor jeg havde fået en tid hos den Amerikanske frisør, Philip B, der gav mit hår lidt af en lækker luksus behandling. Det er lidt en skam at billederne her skudt inden, for mit hår har sjældent set så strålende ud. Jeg skal nok dele lidt billeder henne i min Instastory senere. Efterfølgende nåede jeg lige hjem og vende og så stod resten af eftermiddagen på et kaffemøde.

Det blev også dagen, hvor jeg for første gang i lang tid, hoppede i en læderjakke. Kat og jeg kom faktisk til at snakke om, at det er et af de der klassiske items, som man ikke har set så meget til, her på det sidste. Engang var det ligesom den eneste rigtige overgangsjakke, men nu er det som om, at ternede blazere, denim og fløjlsjakkerne her overtaget. Men ikke desto mindre, så har Storm & Marie lavet en virkelig pæn en af slagsen og i dag vandt den over alle de førnævnte!

Håber også at jeres mandag har været skøn 🖤

MANDAG ON THE GO 2

MANDAG ON THE GO 3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments