OM I GÅR, I DAG, FLØJL OG TØRVEJR

OM I GÅR, I DAG, FLØJL OG TØRVEJR 1Reklamelinks: Jacket: & Other Stories Shirt: Zara Trousers: & Other Stories Sneakers: A.P.C Bag: BOYY

Reklame for & Other Stories

Aller glædeligste lillefredag 🖤

Mens sidste uge på mange måder snøvlede sig afsted og føltes som evigheder, så forstår jeg ikke en brik af, hvor de sidste par dage er blevet af. Jeg synes nærmest lige at det har været mandag og på den ene side føler jeg, at jeg ikke har nået noget som helst og på den anden side, så føler jeg, at jeg er kommet til bunds i en hulens masse ting.

Blandt nogle af højdepunkterne kan jeg nævne, at jeg har fået ryddet gevaldigt ud i mine skabe og skuffer og er så småt begyndt at forberede mig på den der flytning. Jeg har endelig fået besøgt Mahalle, som er en af de eneste Libanesiske Restauranter i København ( og SÅ lækkert jo), jeg har booket en spontan rejse til Mallorca i Oktober, været til workshop med nogle af mine svenske samarbejdspartnere og så har jeg for første gang i lang tid, fundet en god blog-rytme.

I dag kommer jeg også til at krydse nogle højdepunkter af. Jeg skal bl.a ind til Mads hos Retouch (igen igen), så skal jeg begynde at arbejde på min rejseguide til Beirut og til sidst på Bar Pasta med en af mine gode venner og hvis min tidsplan holder, så satser jeg også på at nå et smut forbi Gina Tricot. Jeg har nemlig forelsket mig voldsomt meget i en helt perfekt efterårsskjorte og den her enormt pæne nederdel.

Billederne her er i øvrigt fra i går, da der lige var lidt ophold i regnen. Jeg tror faktisk ikke at jeg har vist min jakke herinde endnu? Jeg har faktisk haft den hængende i forholdsvis lang tid, men som bekendt har det ikke ligefrem været jakke-vejr. Bukserne er uden tvivl blandt mine nuværende favoritter og jeg elsker dem så højt, at jeg måske også ender med at klikke dem hjem i sort. Man skal tydeligvis ikke på ned på fløjl 😉

Kan I have en skøn dag derude 🖤

OM I GÅR, I DAG, FLØJL OG TØRVEJR 2

OM I GÅR, I DAG, FLØJL OG TØRVEJR 3

OM I GÅR, I DAG, FLØJL OG TØRVEJR 4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments