EFTERTÆNKSOMHED OG LEOPARDPRINT

EFTERTÆNKSOMHED OG LEOPARDPRINT 1Reklamelinks: T-shirt: ASOS Skirt: & Other Stories Sneakers: A.P.C Bag: BOYY Hairclip: Maanesten

Reklame for & Other Stories

Hola Amigas!

Har I gang i en god weekend? Heldigvis er vi jo kun lidt over halvvejs. Eller vi har i hvert fald lige en søndag foran os. Min skal bruges sammen med min mutti og om ikke så længe, smutter vi nok ind til byen, hvor den står på lidt og hygge og shopping, inden hun sætter kursen mod Fyn i eftermiddag.

Pt. er der en del af mig, som aller helst bare vil hoppe med ind i bilen og tilbringe et par dage i mit safe haven. De sidste par dage har som sådan været gode, men jeg er stadig inde i den der tænke-periode, hvor tankerne bare flyver rundt. Det, som jeg prøvede at sætte lidt ord på her. I går blev jeg pludselig ramt af en tanke af, at det der kan gøre mig lidt ked lige for tiden, måske slet ikke har noget at gøre med det der sker eller er sket. Tværtimod det, der ikke sker eller er sket. Hvis det giver mening? Jeg føler måske, at jeg er kørt lidt fast i en rille. Både hvad angår det virkelig liv og mit arbejdsliv.

Nogen vil nok mene, at det er meget god timing, fordi jeg f. eks skal flytte om halvanden månedstid og dermed helt automatisk får en kæmpe forandring. Men det stresser mig også lidt. Både rent praktisk, men også fordi jeg pludselig har alle muligheder åbne og det er klart, at der er en del af mig, som er fristet til at gøre noget HELT andet. Var det f. kes nu, at jeg skulle rejse til Costa Rica og arbejde på en strandbar? 😉

Jeg går nok også og er lidt sur på boligsituationen eller i hverfald på boligmarkedet, for som forventet, så er det mission impossible at finde et sted at bo i København. I hvert fald hvis man har krav til beliggenhed og boligforhold. Jeg har stadig ikke fundet en løsning og har bestemt også accepteret, at der nok ikke dukker noget op inden for den nærmest fremtid. Heldigvis bliver jeg ikke hjemløs og jeg har jo en dejlig familie, som sagtens kan hjælpe. November-måned skal jeg tilbringe i Mexico og hvis de restende vintermåneder også skal tilbringes andre steder end i København, så er det heller ikke det værste man kan byde mig.

Men for en tænker, som mig, så er det altså en lidt ubarmhjertig situation og nogle gange kører det hele bare lidt for meget rundt.

EFTERTÆNKSOMHED OG LEOPARDPRINT 2

Billederne her er i øvrigt fra i onsdags, hvor jeg tydeligvis var i lidt bedre humør. Det var som sådan en rigtig rar uge, fyldt med planer og en del arbejde. Jeg nød også de sidste sensommer dage og muligheden for at hoppe i bare ben. Den går nok ikke så meget længere.

T-shirten er i øvrigt et af de køb jeg gjorde, da jeg var i Beirut. Leopardprint er altid en god idè og jeg synes faktisk også at det fungerer, til os, der ikke er 25 år længere. Den kostede nærmest ingenting og jeg har faktisk også fundet den henne på ASOS, hvor den er endnu billigere. Jeg fortyder lidt, at jeg ikke købte den i flere farver, for det er faktisk en rigtig god basismodel og kvalteten er meget bedre, end hvad prisen fortæller.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

EFTERTÆNKSOMHED OG LEOPARDPRINT 3

EFTERTÆNKSOMHED OG LEOPARDPRINT 4

EFTERTÆNKSOMHED OG LEOPARDPRINT 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments