SWEET SEPTEMBER

SWEET SEPTEMBER 1Reklamelinks: Jacket: Monki Jeans: Weekday Shoes: Gucci Bag: Loewe

Reklame for Monki og Weekday

Åh September! En skør tid på året, som på en eller anden måde, har den samme magi over sig som Maj-måned og som på den anden side er noget mere bittersød, med sit skarpe lys, køligere vinde og mørkere aftener, der minder en om, at “winter is coming”. Den del af September, er jeg ikke specielt stor fan!

Billederne her er fra i går, som var den første af en håndfuld travle dage. Jeg var på farten fra morgen til aften, hvor imellem, jeg også lige nåede hjem og vende et par gange. I dag bliver lidt i samme dur. Først har jeg et møde på Vesterbro, så hjem og arbejde i et par timer og i aften står den på et event med Estèe Lauder. Det er et af de events, som jeg har set ekstra meget frem til, for invitationen lover både flere timers beauty-sessions og en middag på en spændende restaurant.

For lige hurtigt at vinde tilbage til i går, så var jeg hoppet i en af de (lidt for) mange fløjls-ting, der er flyttet ind i min garderibe, den seneste tid. Det er selvfølgelig jakken fra Monki, som jeg taler om. Den er ikke specielt tyk og så snart det bliver rigitg koldt, så kan den ikke fungere som jakke længere. Men når vejret er som det er lige for tiden, så er den helt perfekt. Og hvem ved, måske fortsætter det sådan her i mange uger 🙂

SWEET SEPTEMBER 2

SWEET SEPTEMBER 3

SWEET SEPTEMBER 4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments