HOMEBOUND

HOMEBOUND 1Reklamelinks: T-shirt: Arket Jeans: Weekday Shoes: Gardenia Bag: Gucci

Reklame for Weekday og Gardenia

Hola Amigas!!

Så gik der pludselig endnu en weekend. Har I haft en god en? Min har faktisk været fuldstændig som den skulle være. Jeg har været hjemme på gode gamle Fyn, hvor den stod på hygge og madlavning fredag, stor fest lørdag og dagen i dag, har jeg primært brug foran skærmen, med en masse praktiske ting. Der var bl.a lige et momsregnskab der skulle afleveres, lidt blog-pilleri og så har jeg haft travlt med at opdatere samtlige sociale kanaler for Sliders, fordi de (eller vi) lige har lanceret en masse nyheder. Den slags er i øvrigt farligt fristende at sidde med på sådan en søndag, hvor der måske lige kom et glas vin for meget indenbords i går.

Billederne her er fra i går, altså om dagen. Om aftenen var jeg trods alt hoppet i en lille kjole 😉 Selvom jeg efterhånden har gjort det en trilliard gange herinde, så bliver jeg nødt til at kaste en kærlig bemærkning efter Arket’s basistøj. Min stribede bluse er derfra og det er en af dem, hvor pris og kvalitet ikke stemmer over ens. Den er simpelthen så lækker og holder sig pæn, i hvad der føles som evigheder. Jeg håber at de laver den i alle regnbuens farver i deres fremtidige kollektioner.

Nu vil jeg lukke ned for i dag og holde lidt ægte søndag. Måske endda nå en tur ud i sensommersolen og plukke lidt friske brombær. Turen går heldigvis først til København i morgen eftermiddag, så jeg har god tid til at indånde den Fynske luft.

Kan I have en skøn aften 🖤

HOMEBOUND 2

HOMEBOUND 3

HOMEBOUND 4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments