I SEPTEMBER SKAL JEG

Efteråret har officielt meldt sin ankomst og det var så den sommer. På den ene side forstår jeg slet ikke hvor tiden er blevet af og på den anden side, føler jeg, at det har været verdens længste sommer. Efter en lille uge i brandvarme Libanon, så føler jeg faktisk, at jeg er mere sommer-mæt, end jeg nogensinde har været. Men giv mig èn klassisk efterårsdag med regn og blæst, så trække jeg alle mine ord tilbage.

Jeg har ærligt talt altid haft et had/kærlighedforhold til efteråret. På den ene side, er det trist at vinke farvel til den glade og lyse sommer, hvor alting bare virker nemmere og mere overskueligt, men på den anden side, så er der også et eller andet skønt over det der med at trække indendøre og nyde godt at sæsonens mange råvarer og ikke mindst gode serier.

Som det ser ud nu, så ser min September ud til at blive overraskende rolig. Efter et par måneder i en kuffert og den ene rejse efter den anden, skal jeg være hjemme hele måneden og det betyder naturligvis, at jeg skal samle op på en masse praktiske ting, få ordnet nogle hængepartier og ikke mindst, begynde forberedelserne til den kommende flytning.

I September skal jeg..

I SEPTEMBER SKAL JEG 1September 2017

● Fortsætte jagten på det umulige; at finde en lejlighed i København. Eller komme frem til et alternativ. På en måde føler jeg, at der er så mange muligheder for fremtiden, at jeg slet ikke kan beslutte mig.

● Ikke ud og rejse! Det er første gang i et år, at jeg får en rejsefri måned og hvis jeg skal være ærlig, så passer det mig faktisk ganske fint og det bliver faktisk helt rart at falde til herhjemme.

● Til gengæld skal jeg på en lille sommerhus-tur i forbindelse med en ret sjov kampagne, jeg skal lave.

● Detoxe lidt (meget) på alkohol-fronten. Den har ikke fået for lidt over sommeren.

● Sælge ud til Tradono Marked d. 16 September, når de fyrer op for det succesfulde Luxury Market.

● Spise en hulens masse danske æbler og pærer.

● Læse op på mit spanske, nu hvor jeg har en rejse til Mexico at se frem til. Det var mit yndlingsfag i gymnasiet og jeg var også ganske god til det. Grammatikken har jeg stadig styr på, men mit ordforråd har været bedre. Hvis I har nogle gode sprog-app’s eller andre geniale måder at lære på, må I endelig sige til.

● Opbygge en solid efterårsgarderobe. Jeg kan ikke huske hvornår mit tøjstativ sidst har været så tomt og jeg har nærmest tøjkrise hveranden dag. Det er især basistøj, som jeg godt kunne bruge lidt mere af og der har Gina Tricot et meget godt bud på en perfekt t-shirt og så vil jeg sådan ca. have alt hvad Arket disker op med. (reklamelinks)

● Til en hulens masse events, middage og andre blogrelaterede ting. Efter en lang og stille sommer, bliver det godt at komme ud og mingle lidt igen.

Har I nogle spændende ting på programmet?

I SEPTEMBER SKAL JEG 2September 2017

I SEPTEMBER SKAL JEG 3September 2017

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments