REJSEKLAR & SENSOMMERHÅR

REJSEKLAR & SENSOMMERHÅR 1Reklamelinks: T-shirt: Arket Skirt: & Other Stories Bag: Boyy Sneakers: A.P.C

Reklame for & Other Stories

Hola Amigas!

jeg er tilbage i København efter de skønneste dage på Fyn. Men det bliver kun for en meget kort bemærkning, for lige straks skal jeg til at pakke min kuffert igen. I morgen rejser jeg nemlig ud i verden og endda til et sted, som jeg aldrig har været før. Turen går til Beirut i Libanon, hvor min veninde har været bosat de sidste par måneder. Det er altid lidt hårdt når ens bedste venner flytter til udlandet, men til gengæld, så er der heller ikke noget bedre end at besøge dem og være sammen på en helt anderledes måde. Jeg glæder mig i hvert fald helt vanvittigt meget til kvalitetstid, kold hvidvin og ikke mindst hummus og mellemøstlig mad i lange baner.

Billederne her er fra i går, hvor jeg nærmest kun lige nåede at komme hjem toget, inden jeg kørte ned til Cicchetti på Nørrebrogade, hvor Comme Deaux havde inviteret på vin, beauty-snak og lækre italienske specialiteter. Jeg var tilmed hoppet i to af de de ting, som jeg har tilføjet til min garderobe. Den fine fløjlsnederdel fra & Other Stories og den perfekte basisbluse fra Arket. Arket gået hen og blevet min ultimative favorit, når det kommer til basistøj og jeg skal helt sikkert have fingrene i flere farver, af den her model.

Dagen i dag kommer til at bestå af en hulens masse praktisk gøremål. Sådan er det jo altid op til en rejse. Vigtigst af alt er dog, at jeg skal et smut forbi Gun Britt, hvor min yndlingsfrisør, Frederikke, skal gøre mit hår klar til sensommeren. Jeg har været så meget i tvivl om, om det var på tide at lade lokkerne gro lange igen, men i sidste uge lavede jeg en lille afstemning henne på Instagram og her var der et klart flertal, som stemte for kort. Så jeg tager i hvert fald lige en sæson mere på den måde 😉

Husk at  I kan følge med i det hele henne på Insta.

Kan I have en skøn dag 🖤

REJSEKLAR & SENSOMMERHÅR 2

REJSEKLAR & SENSOMMERHÅR 3

REJSEKLAR & SENSOMMERHÅR 4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments