ET SJÆLDENT SYN

ET SJÆLDENT SYN 1Reklamelinks: Knit: Storm & Marie Dress: Munthe Sneakers: A.P.C Bag: Marni

Reklame for Munthe

Halløjsovs kære jer 🖤

Er I kommet godt igang med ugen? Jeg fornemmer næsten de fleste er ved at vende tilbage til arbejdet, skolen og hverdagen. Min indbakke begynder i hvert fald at ligne sig selv så småt og besøgstallene fortæller mig, at I er ved at være tilbage. Det er egentlig ganske rart.

Den sidste uges tid har været god. Faktisk rigtig god. Der er ikke sket noget stort og revolutionerende, den har bare været fyldt med gode stunder, gode ting der er faldet på plads og nyheder, der gør fremtiden lys. Det kom fuldstædig som kaldet, for jeg er sådan en, der fungerer bedst, når der er gang i den og når tingene gider at samarbejde. Så bliver jeg topmotiveret og inspireret.

Selvom jeg også står over for en flytning og stadig ikke aner hvor jeg flytter hen, så har jeg en god fornemmelse for den kommende tid. Jeg har en del rejser på programmet og så snart de sidste deltaljer falder på plads, så laver jeg da lige et lille indlæg om planerne. Men faktisk smutter jeg allerede i næste uge. Endda til et land, som jeg aldrig har besøgt før og hvor Hummus er nationalretten. Ikke sådan officielt, men I ved hvad jeg mener 😉

ET SJÆLDENT SYN 2

Billederne her er fra I går, hvor jeg faktisk var på farten det meste af dagen. Jeg startede med at spise morgenmad Weekday og en håndfuld skønne mennesker. Jeg var et smut forbi Noise PR og kigge på pæne sager og på vejen hjem nåede jeg sørme lige at gøre mig et nyt taskekøb. Måske I så den i min Instagramstory? Ellers skal der nok blive spammet herinde i fremtiden, for den er altså pæn med pæn på.

Men hvis jeg lige skal forklare dagens overskrift, så refererer den egentlig bare til, at jeg er hoppet i en sort kjole. Jeg ejer vist ikke meget mere end 3-4  sorte ting og den her er en af dem. Den kom selvfølgelig på fordi jeg synes at den er pæn, men også fordi vejret var lidt ustabilt i går og når man møder en lille byge, så er det altså bare lidt federe at være iført sort end gult 😉

Nu vil jeg lukke ned for i dag. Lige straks kommer min veninde forbi og så står den på mad fra WOLT og hygge hjemme på sofaen.

Kan I have en skøn aften 🖤

ET SJÆLDENT SYN 3

ET SJÆLDENT SYN 4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments