MODEUGE, UDMATTELSE OG VARME

MODEUGE, UDMATTELSE OG VARME 1Reklamelinks: Top: & Other Stories Jeans: Topshop (købt i Topshop på strøget) Sandals: Marni Bag: Loewe

Hola chicas!!

Sådan af ren princip, så kommer jeg næsten ikke til at klager over vejret, men hold nu k*** hvor er det varmt. Jeg savner i hvert fald seriøst meget at have en pool i baghaven. Jeg ved ikke om I har det på samme måde, men så snart vi når hen på eftermiddagens timer, så er jeg fuldstændig smadret og har ikke skyggen af energi tilbage. Det ligner mig slet ikke og jeg bryder mig ærligt talt ikke om det. Det positive er dog, at jeg sover enormt godt om natten og det ligner mig bestemt heller ikke. Hvordan har I det med varmen?

Noget andet vi næsten også bliver nødt til at snakke om, er modeugen. Det kan næsten ikke være gået nogens næste forbi, at den er i fuld gang. Min deltagelse er på præcis samme niveau, som det plejer at være; Jeg deltager ikke på den der hardcore måde, hvor man er på farten fra tidlig morgen til sen aften og skifter tøj 4 gange om dagen. Jeg kommer til de shows jeg gerne vil se (og er inviteret til) og hvor det passer ind i mit program.

I går startede jeg ud med at se Birgitte Herskind’s badetøjsfremvisning på Nimb Rooftop og derefter videre til Mykke Hoffmann. Mere modeuge blev det ikke til. I dag har jeg kun Stine Goya’s show på programmet og i morgen er lidt i samme dur, med Munthe-show og et par andre events. Et niveau jeg lige kan være med på, uden at få modeuge-kuller 😉

Billederne her er fra i mandags, hvor der også var varmt med varmt på. Jeg er desværre lidt af en dårlig blogger, for jeg kan simpelthen ikke finde direkte links, til nogen af de ting jeg har på. Blusen købte jeg i & Other Stories inde på strøget for et par uger siden. Endda på halv pris. Bukserne er også fundet i Topshop-butikken inde på strøget og selvom jeg måske ville ønske, at de lige have været 5 cm. længere, så kunne jeg slet ikke stå for farven. Jeg har været helt besat af den gule nuance, siden jeg så Selena Gomez i den her video. Det er nok en af de smukkeste musikvideoer, jeg nogensinde har set.

MODEUGE, UDMATTELSE OG VARME 2

MODEUGE, UDMATTELSE OG VARME 3

MODEUGE, UDMATTELSE OG VARME 4

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments