GLIMT FRA HVERDAGEN

Hverdagen er for alvor vendt tilbage og de fleste af jer, er sikkert og i fuld gang med at vinke farvel til ferien, starte på job, i skole, på studier og alt det der. Og i den forbindelse, hvad vil så være mere passende, end at tage en omgang hverdagsglimt?

Min ferie sluttede for præcis halvanden uge siden og jeg skruer stille og roligt op for tempoet. Selvom det kan være lidt svært at udrette noget som helst fornuftigt, i den her hedebølgen. Kamerarullen på min telefon fortæller mig også, at der stadig har været god plads til festligheder og andre knapt så hverdags-agtige ting.

Kig med engang..

GLIMT FRA HVERDAGEN 1Jeg var nærmest kun lige landet fra Grækenland, da jeg hoppede på cyklen og kørte ud mod Amager, hvor min veninde, Mette, havde lånt den FINESTE kolonihave og inviterede mig og to andre af vores gymnasie-veninder på sommerhygge. Åh… hvem der bare havde en kolonihave. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 2Det var en af de der helt magiske sommeraftener, som stod på salater med alt godt fra haven, kølig hvidvin og snak til langt ud på de sene timer. Ren sommermagi.

GLIMT FRA HVERDAGEN 3Sæsonens sidste ferietur gik til det Sydfynske øhav i weekenden, hvor jeg havde en helt igennem skøn og magisk dag, sammen med mine barndomsveninder. Der er mange flere billeder og fortællinger fra turen HER

GLIMT FRA HVERDAGEN 4I skal også lige hilse på den her lille nugget; Michala, min aller bedste barndomsveninde og hende, som jeg har oplevet hele min tidlige ungdom med. Det var hende som jeg blev fuld med for første gang, hende jeg røg min første cigaret med (virkelig en dårlig idè) og hende, jeg lagde store planer for fremtiden med. Selvom mange ting ikke blev som vi havde forestillet os, så er jeg så taknemmelig for at have haft hende i mit liv i så mange år og at jeg stadig har det 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 5I sidste uge var jeg forbi The Powder Room og efter en måned i sol og saltvand, var det mere end tiltrængt. Jeg fik både lavet Lash lift og en Deluxe brow treatment. Jeg har stadig totalt meget optur over resultatet, min fyldige bryn og lange vipper, som selvfølgelig også har fået en god portion hjælp fra M2 Serum

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Girls girls girls! I fredags var jeg til en skøn skøn fødselsdagsmiddag, efterfulgt af fest hos de skønne piger fra Impression PR. Alt er ekstra, når man går ud med dem og derfor havde alle pigerne også hoppet i de fineste kjoler. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Jeg var hoppet i en blomstret sag, som jeg har købt i Topshop-butikken inde på strøget.

GLIMT FRA HVERDAGEN 8Samme weekend fyldte min søster år og hun havde inviteret hele familien på is og hygge i haven. Jeg var hoppet i en ny fin og rød sag fra Modström (reklamelink)

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Seneste skud på stammen af hypede Københavner-bagerrier må være Lille Bakery, som er placeret på Refshaleøen. I sidste uger tog jeg turen derud, sammen med min søster og lille nevø. Det var hele turen værd og der er virkelig noget om hypen. Det er noget af det lækreste brød jeg har smagt til dato (nu har jeg selvfølgelig også lige tilbragt en måned i Sydeuropa, hvor brød er lig med tørt hvidt pap) og hvis det ikke lå så langt fra Nørrebro, så var jeg uden tvivl blevet stamkunde. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 10Modeugen er i fuld gang og et af de shows, som jeg ikke ville gå glip af, var Birgitte Herskind’s. Det foregik på Nimb Rooftop med pool, flotte modeller og pænt badetøj.

GLIMT FRA HVERDAGEN 11I går var en af de her helt ulidelige varme dage og derfor kunne jeg ikke have ønsket mere, da Noise PR og Passoa inviterede på sejltur og Cocktailkurus på vandet. Det var en perfekt måde at blive kølet ned på og så fik jeg også øjnene op for Passoa. SHIT det smager godt. Har I smagt det? 

Husk at I altså kan se mange flere hverdagsglimt henne på Instagram 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments