DE HER DAGE

DE HER DAGE 1Reklamelinks: Dress: Zara (old season) Bag: Loewe Sandals: Birkenstock

I kommer aldrig til at høre mig klage over det gode vejr og den her sommer (lige bortset fra, at det måske også er lidt skræmende og tankevækkende, at temperaturende pludselig er så ekstreme). Men hvis jeg havde vidst, hvor mange gode og varme dage vi ville få, så havde jeg nok sikret mig en lidt større sommergarderobe.

Jeg ved ikke med jer, men jeg er i hvert fald ved at løbe lidt tør for nye outfit-kombinationer og jeg begynder efterhånden at være lidt træt af at se mig selv i de samme kjoler. Min shoppelyst er større end den har været længe, men jeg ved ikke helt hvad jeg skal shoppe! Alle de nye varer er strik, jakker og andre efterårssager og vi kan vist godt blive enige om, at den slags er alt andet end aktuelt lige nu. Derudover føles det også bare en lille smule dumt at købe flere sommerkjoler, for det må da få en ende på et tidspunkt, det her? 🙂

Billederne her er fra i går, men de kunne nærmest være taget en hver som helst anden dag, den her sommer. En kjole, mine Birkenstock og elskede Loewe-tasken har udgjort min uniform 🙂 Udover at forevige dagens outfit, så brugte jeg det meste af dagen sammen med min søster og små nevøer. Først en tur på Refshaleøen hvor vi spiste morgenmad på det hydede Lille-bageri. Derefter et pitstop på Bryggen, hvor jeg skulle have min daglige dukkert. Efterfølgende skulle jeg lige passe mine forpligtelser på hjemmekontoret inden jeg kunne sætte kursen mod Vanløse, hvor den stod på grill og hvidvin i haven.

En helt og aldeles fint sommerdag 🖤

DE HER DAGE 2

DE HER DAGE 3

DE HER DAGE 4

DE HER DAGE 2

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments