UDE GODT, HJEMME OGSÅ GODT

UDE GODT, HJEMME OGSÅ GODT 1Reklamelinks: Top: Mango Trousers: Zara (similar here) Sandals: Inuikii Bag: Loewe 

Reklame for Inuikii

København er skør og fuldstændig menneskeforladt de her dage og jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg elsker det eller om jeg savner livet og travlheden på cykelstierne. Størstedelen af mine venner (og familie) befinder sig i sydeuropa, på landet og ikke mindst i Musik i Lejet (som i øvrigt har overtaget mit instagram-feed). Siden torsdag har jeg hverken været det ene eller andet og selvom jeg kun lige er hjemme og vende mellem et par rejser, så er det svært ikke at få lidt FOMO. Især når vejret er som det er.

Heldigvis har jeg udnyttet tiden fuldt ud og i fredags, hvor billederne her er fra, var jeg mere eller mindre på farten hele dagen. Først to lange møder, så hjem og vaske tøj og pakke kuffert ud og så ud og drikke en øl og et glas vin med Katten. I går var jeg faktisk helt alene hele dagen. For et par år siden, var sådan en dag, noget af det værste man kunne byde mig, men nu sætter jeg faktisk pris på dem og nyder virkelig, at f. eks ikke skal være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt.

I dag bliver sådan en rigtig praktisk søndag, hvor jeg skal lukke og slukke, pakke min kuffert igen og gøre mig klar til endnu en uge sydpå. Det bliver heldigvis også lige til en kop kaffe med min veninde og måske et glas rosè i solen. Ude er godt, men hjemme fejler bestemt heller ikke noget.

Kan I have en smuk søndag 🖤

UDE GODT, HJEMME OGSÅ GODT 2

UDE GODT, HJEMME OGSÅ GODT 3

UDE GODT, HJEMME OGSÅ GODT 4

UDE GODT, HJEMME OGSÅ GODT 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments