YNDLINGSSKJOLEN & SØNDAGSPLANER

YNDLINGSSKJOLEN & SØNDAGSPLANER 1Reklamelinks: Dress: Zara Shoes: Emily Salomon X Flattered

Reklame for Flattered

Glædelig søndag, venner 🖤

Sådan her så jeg ud i fredags. Og faktisk også de fleste andre dage i den forgangne uge. Jeg har nemlig mere eller mindre boet i den her kjole fra Zara, som jeg købte på udsalg i sidste weekend. Den er helt igennem genial, selvom man føler sig lidt dem et telt og så synes jeg, at den er ret A.P.C-agtig. Men den skiller sig bare lidt ud med en pris på 200 kr. 🙂

Indtil nu har jeg haft den rareste sommerweekend. Fredag aften holdte vi afsked for min veninde, Line, som desværre rejser ud i verden på nye eventyr. Men heldigvis ikke længere væk, end at jeg snildt kan komme rendende hele tiden 😉 Lørdag var jeg på stranden hele dagen med min ven, Marc og om aftenen var jeg til grill og havehygge hos familien i Vanløse.

Som I måske har luret henne på Instagram, så fortsætter jeg den festlige stemning i dag. Jeg skal nemlig hoste et lille event med festlige sommerdrinks, i samarbejde med Lillet. Glæder mig SÅ meget og har planer om at pynte hele min gård op 😉 Må sommeren blive for evigt <3

YNDLINGSSKJOLEN & SØNDAGSPLANER 2

YNDLINGSSKJOLEN & SØNDAGSPLANER 3

YNDLINGSSKJOLEN & SØNDAGSPLANER 4

YNDLINGSSKJOLEN & SØNDAGSPLANER 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments