SWEET JUNE

SWEET JUNE 1Reklamelinks: Shirt: Mango Shorts: Storm & Marie Sandals: Marni Bag: Fendi (Similar here

Reklame for Storm & Marie

Åh den her sommer altså!! Det er næsten ikke til at forstå, hvordan det bare kan blive ved og ved og ved. Det eneste lille bitte minus er, at det kan være svært at få udrettet det man skal, fordi strand, hygge og rosè lokker konstant! I går var en af de dage, hvor jeg SKULLE bruge en del timer foran skærmen. Jeg havde en halvstor deadline og regnskab, som havde åndet mig i nakken i flere uger.

Deadlinen fik jeg klaret ved at sætte mig ned på en lokal cafè og aftalte med mig selv, at jeg ikke forlod stedet, før jeg blev færdig. Det blev jeg heldigvis. Da jeg kom hjem hankede jeg op i mig selv og ordnede regnskabet og belønnede det med en cykeltur ud til svanemøllen, hvor jeg svømmede lidt rundt.

Mellen alt det, nåede jeg også lige at mødes med Kat til en hurtig sludder og et par billeder. Vejret kan vi næsten ikke snakke mere om og det giver sig selv, at shorts og en let skjorte, var det eneste rigtige outift. Sådan bliver det også i dag og forhåbentlig de næste mange 🖤

I dag skal jeg være på farten all day long. Først et møde på sliders, hvor jeg styrer de sociale medier. Husker I forresten lige at følge med henne på vores Instagram? Lidt af et madmekka, hvis jeg selv skal sige det. I eftermiddag skal jeg til et enkelt event og til sidst mødes med min veninde til et koldt glas-et-elle-andet.

Kan I have en skøn, varm og helt igennem herlig dag 🖤

SWEET JUNE 2

SWEET JUNE 3

SWEET JUNE 4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments