EN NY KJOLE, SHOPPING OG FODBOLD

EN NY KJOLE, SHOPPING OG FODBOLD 1Reklamelinks: Dress: Zara Shoes: Emily Salomon X Flattered Bag: Loewe

Reklame for Flattered

Hvis I følger med henne på Instagram, så har I nok set, at jeg har besøgt Zara et par gange, i løbet af de sidste par dage. Det begyndte i søndags, hvor jeg egentlig bare skulle bytte en bluse, men da jeg kom derind, havde de startet udsalg og det var CRAZY. 90% af butikken var sat ned og fordi det var søndag, så kunne man faktisk også komme til at kigge og undgå at stå i kø i flere timer. Derfor kom jeg også derfra, med hele 5 nye ting og her iblandt den her fine kjole.

Jeg har et meget anstrengt forhold til prøverum og jeg orker aldrig at prøve tingene, inden jeg køber dem. Normalt synes jeg også, at jeg har en ret god fornemmelse af størrelserne, men her skød jeg forkert et par gange og derfor måtte jeg lige forbi igen igår og returnere. Igen kom jeg vist til at gå derfra med mere end jeg kom med, så nu har jeg lovet mig selv, at holde mig væk i lang tid 😉

Har I ellers gang i en god uge? Mon ikke der er et par stykker af jer, som skal fejre en student? Eller måske er der endda nogle af jer, som selv bliver færdige med den ene eller den anden uddannelse? I dag er det faktisk lige præcis 11 år siden, at jeg selv blev student. Det lyder som mange år, men på den anden side, så er der jo også sket så vanvittig mange ting siden dengang.

Min uge er noget mere rolig end den jeg skulle igennem i sidste uge. Knapt så mange aftaler og knapt så mange deadlines og det er virkelig rart at kunne falde i søvn om aftenen, uden at skulle tænker over tidskabalen for den kommende dag.

I dag skal jeg først til et lille event ude i lufthavnen. Det bliver helt skørt at være der, uden at skulle boarde et fly. Efterfølgende skal jeg hurtigt hjem og vende og så skal jeg præcis det samme, som de fleste andre danskere: SE FODBOLD og drikke en kold fadøl eller to i solen. Jeg ELSKER VM  og jeg har set frem til den her slutrunde lige siden vi kvalificerede os. Jeg håber så inderligt at vi går videre, for der er altså et eller andet helt magisk over at samle sig med venner og fremmede over sådan en omgang.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

EN NY KJOLE, SHOPPING OG FODBOLD 2

EN NY KJOLE, SHOPPING OG FODBOLD 3

EN NY KJOLE, SHOPPING OG FODBOLD 4

EN NY KJOLE, SHOPPING OG FODBOLD 5

EN NY KJOLE, SHOPPING OG FODBOLD 6

EN NY KJOLE, SHOPPING OG FODBOLD 7

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments