OM WEEKENDEN, EN NY JAKKE OG DAGENS OUTFIT

OM WEEKENDEN, EN NY JAKKE OG DAGENS OUTFIT 1Reklamelinks: Jacket: Ganni Dress: Storm & Marie Sneakers: A.P.C Bag: Marni

Reklame for Storm & Marie

Glædelig søndag, kære jer 🖤

Har I haft Beyonce-tømmermænd i dag? Stærkt påvirket af min instagram-feed, så føler jeg nærmest, at jeg var det eneste menneske, som ikke var med til koncerten i går. Havde det ikke været fordi den stod på familiedag i Nordsjælland, så havde jeg bestemt også stået inde i parken 😉

Har I ellers haft en god weekend? Min har været himmelsk og den var simpelthen så tiltrængt. Fredag var jeg ude og spise med min veninde, lørdag stod den på familiedag med picnic i haven ved Fredensborg slot og i dag har jeg spist morgenmad med mine forældre og fået deres hjælp til at ordne nogle praktiske ting herhjemme og til at skyde billeder til en kampagne. Da de forældre kørte mod Fyn, kørte jeg mod Zara, fordi jeg skulle bytte en bluse. De havde netop startet udsalg og det resulterede i, at jeg kom derfra med 5 nye ting. Hvis I kan overskue at besøge butikken, så gør det så snart i får mulighed for det. Der er SÅ mange gode ting og de har nærmest sat alt ned.

Billederne her er også fra i dag, hvor sommeren heldigvis har vist sig igen. Jeg fik det i hvert fald lidt for varmt med jakke på. Men den skulle altså på, for den er både ny, pæn og nærmest helt alfe-agtig.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

OM WEEKENDEN, EN NY JAKKE OG DAGENS OUTFIT 2

OM WEEKENDEN, EN NY JAKKE OG DAGENS OUTFIT 3

OM WEEKENDEN, EN NY JAKKE OG DAGENS OUTFIT 4

OM WEEKENDEN, EN NY JAKKE OG DAGENS OUTFIT 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments