WEEKENDSTATUS

WEEKENDSTATUS 1Reklamelinks: Jumpsuit: Envii Knit: Storm & Marie Sneakers: A.P.C Bag: Loewe

Reklame for Envii

Glædelig lørdag, alle zusammen 🖤

Oven på den der skøre og hektiske uge, er jeg helt rundt på gulvet og selvom jeg normalt er verdensmester i at sætte ting i systemer og gøre som jeg “plejer” så har det slet ikke været en mulighed for mig holde bloggens normale rytme. Selvom I nok ikke bemærker det, så er lørdag f.eks altid dedikeret til Saved Items. I dag havde jeg egentlig tænk mig, at I skulle have en collage med gode udsalgsfund  stedet. I går sad jeg foran computeren fra 8-17 og jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange gange, jeg egentlig begyndte på collagen, men jeg blev konstant forstyret af haste-mails og telefonopkald. Det skal nok komme på et tidspunkt – promise 😉

Heldigvis havde jeg lige sådan en håndfuld outfitbilleder på lager. De er fra i torsdags, hvor jeg var på farten det meste af dagen og hvor det stormede mere end hvad godt er. Jeg var hoppet i noget så sjældent som et jumpsuit. Jeg kunne simpelthen ikke stå for den fine detalje med ryggen og de fine flæser. Jeg har ledt og ledt, men har ikke kunne finde det online. Men det er i butikkerne nu 🙂

I skrivende stund er jeg lige kommet hjem fra en lækker løbetur og så snart min kaffekop er tom, vil jeg hoppe i tøjet. Om ikke så forfærdelig længe bliver jeg hentet af mine forældre og så kører vi til Nordsjælland hvor den står på familiehygge og skovtur. Håber sørme at vejret holder.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

WEEKENDSTATUS 2

WEEKENDSTATUS 3

WEEKENDSTATUS 4

 

WEEKENDSTATUS 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments