FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

GLÆDELIG FREDAG 🖤

Ugen nærmer sig sin slutning og weekenden står for døren. For mit eget vedkommende, er det en weekend, som er yderst tiltrængt. Det har været en skøn uge, med den ene sjove begivenhed efter den anden, men det har også været en af dem, hvor jeg har haft alt alt for meget at se til. Jeg har haft tre forholdsvis store kampagner kørende, som alle indebar deadlines hver eneste dag og det har gjort, at jeg nærmest ikke har haft mulighed for at fjerne mine øjne fra skærmen i dagstimerne. Desværre kan man jo ikke altid selv styre, hvornår den slags skal eksekveres og ofte mærker man først hvor presset det er, når man står midt i det.

Selvom alt ikke er lukket og slukket endnu, så skal jeg nok komme igennem. Det er jo heldigvis ikke første gang, jeg sidder i sådan en situation. Dog har det resulteret i de der klassiske søvnløse nætter, hvor hjernen arbejder på højtryk, for at få pulsespillet til at gå op for de kommende dage. Alle ved vist, at den slags ikke er godt for noget eller for nogen og lige nu, får jeg nærmest kriller i maven, når jeg tænker på, at der ikke er så lang tid til, at jeg rejser afsted på årets sommerferie.

I går spiste jeg frokost med min søde Emse og vi havde en lang snak om det der med at tage HELT fri. Noget, som kan være lidt af en balance, når man er sin egen chef og egentlig lever af at vise hvad man laver og hvad man synes. Emily er god til at find den balance, synes jeg og hun tillader sig selv at jeg på rigtig ferie i ny og næ.

Vores samtale faldt på det helt rigtige tidspunkt for min nuværende sindstilstand og jeg tror faktisk, at jeg er kommet frem til, at jeg gør hende kunsten efter i år. Altså lukker og slukker herinde i et par uger og få det hele lidt på afstand. Det er der jo ikke nogen der dør af og Emily er jo et levende bevis på, at man hverken bliver glemt af sine læsere eller samarbejdspartnere.

Men nok om det, for i virkeligheden synes jeg selv, at det er frygteligt irriterende, når folk snakker om hvor travlt de har 😉

Som sagt står weekenden for døren og jeg har en ganske rar en i vente. I dag står den på hjemmekontor-tid inden jeg i aften skal ud og spise med min veninde. I morgen er der familiedag i Nordsjælland med hele min fars familie og søndag skal jeg bare hygge lidt med mine forældre, ordne nogle praktiske ting og sager herhjemme og så skal jeg have en tiltrængt Mie-aften.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1Billedet er lånt herfra


Hvordan ser jeres weekendplaner ud? Desværre ser vejret jo ikke ud til at blive helt så sommerligt, som vi har ventet til. Men frygt ej, jeg har naturligvis samlet en lille håndfuld ting og sager, som I kan få tiden til at gå med 🖤

● Hvis I har Tv2 Play, så smut lige hen og se “kærester med Landsholdet”. En ganske underholdende udsendelse, som giver et fint og ret interessant indblik i hvad det vil sige at være fodboldfrue.

● Hvis I stadig ikke kan se meningen med VM så kan det være, at den her artikel vil hjælpe en lille smule.

● Sommeren ser ud til at komme igen i næste uge og vil med sikkerhed stjæle vores tid med rosè-fristelser. Så få ordnet noget af alt det, som I ikke har fået gjort de sidste mange uger. Personligt er min liste uoverskueligt lang.

● Ta’ på en virtuel udsalgs-shoppetur. Hele ugen har jeg forsøgt at finde tid til at lave et indlæg med geniale udsalgsfund, men uden held. Det kommer snart – promise. Indtil da, kan jeg da lige tippe om, at man f. eks kan købe sæsonens pæneste Ganni-jakke med 40%, det pæneste gule print hos & Other Stories til under 300 kr. og et hav af klassiske og tidsløse tasker designertasker hos Matches. (reklamelinks)

● Alle beauty-fans burde også lige slå et smut forbi Matas. Der er nemlig 20% på alle dufte og produkter i luksusklassen. Det gælder bl.a også verdens bedste creme fra La Mer.

● Smut ud og se Skt. Hans bål. Dog uden ild. Hvis I ikke ved hvor I skal tage hen, så har Ibyen selvfølgelig lavet en lille guide.

● Hvis den står på madlavning og I mangler lidt tilbehør, så kunne de her chick Pea Fritters måske være et meget godt bud.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments