SUMMER IN THE CITY

SUMMER IN THE CITY 1Dress: Esmara Bag: Loewe Sandals: Marni

Annonce for Lidl

Har jeg egentlig nogensinde fortalt jer, hvor højt jeg elsker sommerkjoler? 😉 Hvis ikke, så kan jeg lige starte med at slå fast, at det er min ultimative yndlings beklædningsgenstand. Præcis derfor, tøvede jeg heller ikke med at takke ja til at være med i Lidl’s nye sommerkampagne. Normalt forbinder man nok ikke lige Lidl med sommerkjoler og andet tøj, men jeg blev helt enormt positivt overrasket, da jeg så kampagnebillederne.

Deres brand hedder Esmara og bag designet står ingen ringere end Heidi Klum. Hele den nye sommer kollektion lyser langt væk af boheme, frihed, lange lune dage, afslappethed og good-times. Der er både kjoler, bukser, bluser og endda også en lille børnetøjskollektion.

Da jeg skulle vælge min favoritstyle, var jeg ikke i tvivl om, at det var denne lange flotte kjole. Normalt forsøger jeg jo at undgå sort, men lige når det kommer til sommerkjoler, så er det som om, at det aldrig bliver kedeligt og for simpelt. Desuden har den her de fineste detaljer med de små bånd og broderi forneden.

SUMMER IN THE CITY 2

Billederne her er skudt hjemme på gode gamle Nørrebro, for det er her, jeg befinder mig lige for tiden. Som jeg vist nok har fortalt et par gange, så vil jeg aller helst tilbringe størstedelen af mine somre i naturen. Tæt på have, vand, skov og natur. Sådan kommer Juli også til at se ud og kjolen her kommer både til at fungere ganske fint til de rolige dage på Fyn og under sydens sol i Kroatien.

Når det så er sagt, så synes jeg også at den kommer ganske fint til sin ret med byen som baggrund. Med et par sandaler og en stråtaske, så er man mere eller mindre klar til at hoppe på cyklen og køre fra det ene sted til et andet.

Noget jeg i øvrigt vil gøre nu. Jeg starter nemlig dagen med noget så spændende, som et møde med min revisor. En Acai Bowl og morgenmadshygge havde selvfølgelig været mere hyggeligt, men sådan kan hver dag jo ikke se ud. Efterfølgende står den på en hulens masser timer på hjemmekontoret, for jeg er bagud med alt. Heldigvis slutter jeg dagen af med madklub og de bedste veninder!

Kan I have en skøn tirsdag 🖤

SUMMER IN THE CITY 3

SUMMER IN THE CITY 4

SUMMER IN THE CITY 5

SUMMER IN THE CITY 6

SUMMER IN THE CITY 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments