I DAG HAR JEG..

I DAG HAR JEG.. 1

● Haft møde med min revisor for første gang og afsluttet mit regnskab for 2017. Jeg er altid vanvittig nervøs når det kommer til SKAT og frygter, at jeg har gjort et eller andet helt galt. Heldigvis gik det fint og det ser ikke ud til, at jeg går konkurs lige foreløbigt 😉

● I samme forbindelse kørt fra Nørrebro til Vesterbro kl. lidt i 8 om morgenen. Noget jeg sjældent gør og det er altså myldretid på cykelstien to the next level.

● Løbet 10 km.

● Styrtet ind i Holly Golightly, da de annoncerede 50% på alle deres Marni-sandaler henne på Instagram. Jeg ELSKER det par, jeg allerede ejer, men de er desvære lidt for små. Heldigvis var der bid og derfor sælger jeg også mine gamle (næsten nye). I kan se mere i min story henne på Instagram.

● Mødt Marie på gaden og fået en hyggelig lille sludder. Elsker virkelig, at København er så lille, at man ofte løber ind i sine venner på gaden.

● Hentet to pakker i pakkeshoppen og indholdet er det, I kan se på billedet. I den ene var der de smukkeste øreringe fra Jukserei og i den anden, lå der en scrub fra yndling-La Mer. Sidstnævnte glæder jeg mig vanvittigt meget til at teste, for hvis den bare er halvt så god, som beskrivelsen fortæller, så er det altså lidt af et vidunder. (produkterne er gaver)

● Talt i telefon med min mor i små 45 minutter.

● Været ved at blæse væk på cykelstien #hadervind

● Ledt over alt på nettet efter en løsning til smykke-opbevaring. Desværre uden held. Er der noget, jeg har overset?

● Lukket ned for hjemmekontoret kl. 18 nul dut for at smutte i madklub med mine skønne veninder.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments