GUL, GUL OG GUL

GUL, GUL OG GUL 1Reklamelinks: Suit: Second Female Shoes: Gucci Bag: Marni

Reklame for Second Female

Hej allezusammen og aller glædeligste søndag 🖤

I har nok bemærket hist og her, at jeg har tilbragt de sidste par dage i Bremen i Tyskland og jeg glæder mig faktisk til at dele mere herfra, for det er en by, som har overrasket mig på en meget positiv måde. I dag er vores sidste dag hernede, inden turen går tilbage mod Danmark i aften. Men alt det jeg har set og oplevet hernede, skal jeg nok snakket meget mere om senere.

Nu skal det nemlig handle lidt om dagen inden jeg tog afsted – nærmere bestemt i torsdags, hvor jeg var hoppet i gul fra top til tå med hjælp fra det fineste sæt fra Second Female. Det er har været umuligt for mig, at opstøve det online, nogen steder, men det er fra den nuværende sæson, så jeg er sikker på, at det kan findes i butikkerne derude.

Billederne er skudt først på aftenen, hvor jeg var til middag med en håndfuld skønne blog-kollegaer og Apprl, som er et svensk bureau, jeg samarbejder med. Torsdag var i det hele taget en virkelig skøn dag. Selvom det var en af dem, hvor jeg var meget frem og tilbage og hvor jeg også liiiige skulle nå at pakke en kuffert og vaske en masse tøj, så var mit humør højt og det hele gav mening. Kender I de dage?

Det bliver lige alt for nu, tiden er ved at løbe fra mig og jeg må hellere se at komme igang med dagens program. Husk at I kan følge med henne på Instagram, hvor der er alt andet end stille og hvor jeg forresten også har lavet mine første lives nogensinde 😉

Kan I have en skøn dag 🖤GUL, GUL OG GUL 2

GUL, GUL OG GUL 3

GUL, GUL OG GUL 4

GUL, GUL OG GUL 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments