OM FESTIVALER OG SKO

 

OM FESTIVALER OG SKO 1

Reklame for Deichmann

Sommeren er kommet og ud over lyse nætter, grillmad, sommerkjoler og rosè, så betyder det også, at festivalsæsonen er på sit højeste. Nogle af jer har måske været afsted og nogle af jer har måske en enkelt eller to i kalenderen?

I år skal jeg for første gang i flere år til Roskilde. Dog kun en enkelt dag, men afsted skal jeg. Som ung (eller yngre) tog jeg altid afsted, med hele pakken. I ved, telt, bagpack, dåsemad, lune øl og alt det der. Med alderen er jeg dog begyndt at prioritere min egen rene seng, men jeg vil stadig gerne lige ned og mærke stemningen. Og høre Khalid, selvfølgelig. Han er faktisk hele grunden til, at det netop er Roskilde, som bliver min festival i år.

Men nok om fest og musik, for nu skal det handle lidt om festivalspåklædning. Eller nærmere bestemt, hvad man skal have på fødderne. Den evige udfordring, når man skal pakke festivalskufferten, for hvis det danske vejr arter sig som det plejer, så kan man hurtigt få brug for både sandaler, sneakers og gummistøvler.

I den forbindelse har jeg takket ja til en lille udfordring fra Deichmann. Jeg har ganske enkelt fået til at opgave at style tre forskellige looks, med de tre førnævnte slags fodtøj. Se med engang..

OM FESTIVALER OG SKO 2

HVIDE SANDALER FRA GRACELAND

🖤 Festival Chic: Hvis jeg er så heldig at have vejret på min side, når jeg drager afsted, så kunne et simpelt og feminint outfit, være et meget godt bud på mit look. Min kærlighed til blomstrede sommerkjoler har jeg efterhånden snakket en del om herinde, men selv på en festival er de også en helt genial beklædningsgenstand. Lette, luftige og super praktiske, når man skal tisse 😉

Sandalerne er måske ikke det mest praktiske festival-fodtøj, men hvis det bliver rigtig varmt, så er det altså forholdsvis behageligt med lidt luft til fødderne. Desuden fylder de ingenting, så de kan snildt pakkes ned i tasken, hvis man gerne vil skifte senere på dagen.

OM FESTIVALER OG SKO 3

CHELSEA BOOTS FROM GRACELAND

🖤 On a rainy day: Så er der de klassiske regnvejrsdage. Selvom det nok er det slags vejr, som de fleste af os gerne vil undgå, så ved vi også, at hvis vi kender den danske sommer rigtigt, så er chancerne for en regnbyge eller to, forholdsvis store. Derfor er et par gummistøvler også et forholdsvis vigtigt element i en festivalskuffert og heldigvis findes der en del pæne af slagsen, som faktisk gør noget ganske godt for looket.

Jeg har ret optur over dem, som jeg har på på billeder, for på mange måder ligner de også et par helt almindelige Chelsea Boots. Med andre ord; et par støvler, som både fungerer i regn og tørvejr.

OM FESTIVALER OG SKO 4

SLIP ON SNEAKERS FROM GRACELAND

🖤 Put some sneakers on: Det sidste look i rækken er mit personlige favorit. Hvis regnen holder sig væk, er et par sneakers nok det mest geniale festivals-fodtøj. De er både behagelige og pæne og kigge på. Desuden er de også forholdsvis nemme og style. Jeg har i hvert fald svært ved at komme i tanke om et look, der ikke er pænt sammen med et par sneakers.

Her har jeg valgt at bruge dem sammen med de helt klassiske denimshorts, en simpel tank og så en langærmet cardigan, som kan tages på og af, som kulden kommer og går.

Hvor mange festivaler har I i kalenderen??

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments