I DAG HAR JEG…

I DAG HAR JEG... 1

Billedet er lånt herfra

● Spist morgenmad, sludret og drukket kaffe med Simone i flere timer. Simpelthen så hyggeligt og tro det eller ej, men hun er altså endnu sødere end hun ser ud.

● Tjekket nyheder lidt oftere end normalt, for at følge med i Trump og Kim Jung Un’s forhandlinger i Singapore.

● Været i Rema 1000 to gange. Synes altid at jeg glemmer et eller andet, når jeg handler ind.

● Været i Zara for at bytte et par bukser. For så at opdage, at jeg havde glemt kvitteringen da jeg langt om længe blev nr. 1 i køen. Måske skæbnen prøver at fortælle mig, at jeg bare skal beholde dem.

● Også været et smut i & Other Stories, for at kigge på udsalget. Jeg kom vist også til at købe den her flotte blomstersag.

● Overværet tre mennesker få en parkeringsbøde på min gade og haft lidt ondt af parkeringsvagterne, som fik et par ret grimme ord med på vejen.

● Været ved frisøren for at få klippet mine spidser. Det var en forholdsvis spontan beslutning, fordi mit hår vokser 2-3 cm om måneden pt. (måske det skyldes Sugar Bear Hair) og har fået en lidt træls længde. Derfor endte jeg med at gå ind til Street Cut, hvor man ikke behøver at bestille tid.

● Haft en lille følelse af at være Frederikke inde fra Gun Britt utro.

● Fået en del nye følgere på Instagram, fordi & Other Stories var så søde, at dele et af mine billeder henne på Instagram i går. Jeg er spændt på at se hvor længe de bliver hængende..

● Været ramt af et spontant ryd-op-i-min-lejligheds-flip og pludselig gik der en hel time med det..

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments