HEY HEY MONDAY

HEY HEY MONDAY 1

Reklamelinks: Top: Mango Trousers: Joelle/ELLOS (on sale) Shoes: Gucci Bag: Loewe Sunnies: Le Specs

Reklame for ELLOS

Hola chicas!!

Har i haft en dejlig mandag so far? Min har været så skøn. Den startede allerede ved 6-tiden med en lang løbetur rundt i byen. Elsker virkelig at starte min dag sådan og jeg sætter endnu mere pris på det, efter en skade-periode. Derefter stod den på event med Sephora oppe hos 9 PR hvor jeg blev introduceret til en hulens masse skønne produkter.

Eftermiddagen fortsatte i skønhedens tegn, for der tog jeg hele vejen til Vedbæk, hvor jeg besøgte det bureau, der bl.a distribuerer M2-serum, som jeg jo er stor tilhænger af og nu er jeg lige kommet tilbage til Nørrebro, hvor jeg har et par hyggelige arbejdstimer i vente, inden jeg kan holde fyraften.

Det var også dagen, hvor jeg for første gang i flere uger, havde lange bukser på. Hvor søren blev varmen lige af? Jeg havde helt glemt, hvordan dansk sommer normalt føles 😉 Men der er jo ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget, for det gav mig jo en anledning til, endelig at få brugt mine bukser fra ELLOS’ designsamarbejde med Caroline winberg. Hvis I har ligeså meget optur over dem som mig, så kan jeg i øvrigt tippe om, at de lige er kommet på udsalg.

Og speaking of udsalg, så håber jeg virkelig, at jeg får tid til lidt webshopping i aften. Matches har lige startet udsalg og et ret vanvittigt et af slagsen. Jeg scrollede jeg hurtigt igennem og det kan godt gå hen og blive en dyr fornøjelse. Min drømmetaske fra J.W Anderson er bl.a lige blevet sat en pæn sjat ned. Jeg kan mærke, at det bliver svært at holde sig tilbage, det næste lange stykke tid.

Kan I have en skøn aften 🖤

HEY HEY MONDAY 2
HEY HEY MONDAY 3
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments