SOMMERSHORTS OG SØNDAGSPLANER

SOMMERSHORTS OG SØNDAGSPLANER 1

Reklamelinks: Shirt: Zara (Similar here) Shorts: 2ND One Bag: Marni Trunk Sneakers: A.P.C

Reklame for 2ND One

Go’ søndag morgen derude 🖤

Jeg har været usædvanligt tidligt oppe, på sådan en højhellig søndag. Som jeg efterhånden har nævnt en del gange, så er det nemlig i dag, at vi årets første udendørs Tradono X Trensales Marked løber af stablen og jeg er ved at være færdig med at forberede det sidste. Håber så meget, at hilse på en masse af jer 🖤

Billederne her fra i går, hvor vi havde endnu en fantastisk sommerdag. Min startede med, at jeg gentog successen fra sidste weekend og løb ud til Svanemøllen, hvor jeg hoppede i vandet, svømmede et par baner og løb hjem igen. Jeg håber virkelig, at jeg får mulighed for at gentage det en hulens masse gange, i løbet af de næste par måneder.

Mit outfit var selvfølgelig også et sommerligt et af slagsen. Jeg tror vist aldrig, at jeg har fået vist jer mine seje shorts fra 2ND ONE. På trods af det, så har de allerede været i brug mange gange, de sidste par uger. Det har nok altid bare været de dage, hvor jeg ikke har foreviget mit outfit.

Det bliver kun lige til en kort hilsen, for jeg må hellere se at komme ud af døren. Jeg har trods alt ret meget, der skal slæbes ned fra 4. sal og fragtes ind til Israels Plads.

Kan I have en skøn søndag 🖤

SOMMERSHORTS OG SØNDAGSPLANER 2
SOMMERSHORTS OG SØNDAGSPLANER 3
SOMMERSHORTS OG SØNDAGSPLANER 4
SOMMERSHORTS OG SØNDAGSPLANER 5
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments