JUNIDAGE

img_4262

Reklamelinks: Dress: Second Female Bag: Loewe Sneakers: A.P.C Necklace: Maanesten

Reklame for Second Female

Glædelig torsdag, kære venner 🖤

I går kom jeg tilbage til København, efter 3 fantastiske dage på Fyn. De var simpelthen så tiltrængt og jeg føler mig totalt opladt og klar til hverdagen igen. Det er utroligt hvad den kan, den Fyn-kur.

Jeg nåede kun lige hjem og sætte min kuffert og indtage en hurtig frokost, inden jeg hoppede op på cyklen og satte kursen ind mod byen. Her havde jeg et par hurtige ærinder, inden jeg skulle til et event på Hotel Sanders med Spalt PR og INUIKII. I øvrigt det fineste event i de smukkeste omgivelser. Hvis I endnu ikke har besøgt Orangeriet på Hotel Sanders, så må I love mig at tage forbi hurtigst muligt. Der er simpelthen så pænt og hyggeligt, at man ikke forstår det.

Jeg var hoppet i endnu en skøn blomsterkjole og det er altså en af dem, som øster mange komplimenter på sin vej. Den er nu også fin og næsten så sommerlig, som den kan blive.

Dagen i dag bliver også rar. I skrivende stund sidder jeg med min morgenkaffe og tjekker op på et par forskellige ting. Lige straks smutter jeg op i Fitness World og tager en Stram op-time. Derefter skal der skydes billeder til en kampagne og i eftermiddag skal jeg til et lille event. Min aften står på lancering af min venindes udstilling på fotofestivalen og hvordan det ender, vil tiden vise.

Hvis jeg jeg havde en time i overskud, så var jeg helst sikkert også lige smuttet ned forbi The Powder Room, hvor der er Ladies Night. Hvis jeg kender pigerne ret, så bliver der ikke sparet på noget og der kommer helt sikkert til at blive kræset om detaljerne. Det er selvfølgelig gratis og alle kan deltage.

Kan I have en skøn dag 🖤

img_4323
img_4296
img_4306
img_4342
img_4253
img_4339
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments