HVIS I IKKE VED HVAD I SKAL PÅ SØNDAG..

HVIS I IKKE VED HVAD I SKAL PÅ SØNDAG.. 1

Billedet er lånt herfra

…Så får I svaret lige her: I skal selvfølgelig komme ind til Israels Plads og shoppe amok til Tradono X Trendsales Market. Jeg har være så heldig at få en stand igen og jeg har tilmed også lige set listen over de andre standholdere og ud fra den, kan jeg næsten garantere, at man med sikkerhed vil kunne gøre dig et godt køb eller 10.

Jeg lyver ikke hvis jeg siger, at jeg har glædet mig til det her marked i flere måneder. Selvom jeg efterhånden har deltaget i mange af Tradonos markeder (med stor succes) så er der intet der slår sommermarkederne på Israels Plads. Stemningen er helt unik, solen skinner mere eller mindre altid og så er det tæt på torvehallerne, så hvorfor ikke slå lidt shopping sammen med en god frokost?

Jeg har dedikeret de næste par dage til forberedelser og jeg har planer om at tage rigtig rigtig meget med. Jeg ved at mange af de andre damer gør det samme.

Så stå tidligt op, ta din mor, søster, veninde, kæreste, hund eller mormor med og kom og tilbring den hyggeligste søndag sammen med mig en masse andre 🖤

Ses vi?

I kan selvfølgelig læse meget mere henne på Facebook.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments