I DAG HAR JEG…

Processed with VSCO with av8 preset

● Overvejet om jeg ikke burde rykke det her indlæg til i morgen, eftersom jeg egentlig ikke har oplevet noget specielt, nu hvor jeg bare har trukket stikket et par dage og rykket ud i naturen. Men så tænkte jeg “næ, det er måske en go’ idé at vise hverdagen forskelligheder”

● Shoppet de her solbriller fra Le Specs som jeg har haft et godt øje til længe. Tilfældigvis opdagede jeg, at de er langt billigere end hvad jeg gik og troede og da jeg så tilmed vågnede op til en “25% på alt-rabatkode” fra NA-KD så slog jeg til.

● Sagt god Fars dag til min Daddy og foræret ham en kurv med en skjorte, øl, deo og andre ting, som han godt kan li’. Selvom han til tider kan være irriterende, så vil jeg for intet i verdens bytte ham for noget andet og jeg synes at det er så fint, at der rent faktisk findes en dag hvor vi vejrer vores mødre og vores fædre.

● Sendt en ekstra kærlig tanke til dem, der ikke er så heldige at have deres far længere. Mit hjerte bløder stadig for Ricky, som jeg glæder mig til at give et kæmpe kram snart.

● Badet i havet for 4. dag i træk. Jeg er så nede med den her sommer!!

● Glædet mig lidt (men også kun lidt) til at komme retur til København i morgen. Jeg har et par ret skønne dage i vente og så ved jeg bl.a også, at den her sommerkjole ligger og venter på mig.

● Været forholdvis hårdt ramt af allergi. Normalt slipper jeg ret billigt, men det er næsten sikkert, at jeg får en lille omgang i begyndelsen af Juni. Kan det passe, at det er græs?

● Arbejdet på en rejseguide til Miami.

● Spist tortillas til aftensmad. Totalt 2005 men en evig god klassiker.

● Forelsket mig lidt i Ariana Grande og hendes “nye look”.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments