TRÆT, BEACH HAIR OG SOMMERDAGE

img_4190

Reklamelinks: T-shirt: Monki Shorts: Monki Bag: Loewe Sandals: Birkenstock

Hej fra haven på Fyn, hvor jeg befinder mig i skrivende stund og som jeg nærmest ikke har flyttet mig fra, siden min ankomst for halvandet døgn siden. Den her tur var forholdsvis spontan, men enormt tiltrængt. Jeg ved ikke om det skyldes varmen, eller de seneste ugers mange aktiviteter, men de sidste par dage, har jeg simpelthen været træt som aldrig før. Sådan fuldstændig fysisk træt, med tunge ben og øjne, der konstant løbet i vand.

Jeg kan nærmest aldrig falde til ro om aftenen og slet ikke, når det mere eller mindre er lyst døgnet rundt, med lige for tiden, sover jeg over 9 timer om natten og må nærmest tvinge mig selv op, når uret ringer. Præcis derfor, kan jeg mærke, at det var den helt helt rigtige beslutning at tage herhen.

Mit hjemmekontor består af havemøblerne på terressen og jeg har kun forladt det, når jeg er smuttet ned på den nærliggende strand, for at tage en dukkert. Pt. føler jeg, at jeg kunne tilbringe flere uger i det tempo, men kalenderen vil kun tillade, at jeg bliver frem til onsdag. Men det er bestemt også bedre end ingenting 🙂

Når alt det så er sagt, så fejler mit humør altså ingenting. Ligesom alle andre, så nyder jeg sommeren fuldt ud og føler mig egentlig bare totalt priviligeret over at kunne “trække stikket” når kroppen trænger til det.

Billederne her er fra i går, hvor jeg min mor og jeg hang ud på den lokalestrand. Mit hår kunne næsten ikke være mere beach-agtigt og hvis jeg husker rigtigt, så var jeg næsten også kune lige kommet op fra en af mine mange svømmeture.

Har I været under endnu?

img_4125
img_4218
img_4140
img_4165
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments