I DAG HAR JEG…

skaermbillede-2018-05-29-kl-16-01-35

● Været alene hele dagen. Virkelig tiltrængt efter at have været omgivet af mennesker konstant i 5 dage.

● Vasket tøj til den helt store guldmedalje og hængt det til tørre på min altan. Ved egentlig ikke hvor sundt det er her på Nørrebro, men der er altså bare et eller andet lækkert over tøj, der har fået lov til at tørre i den friske luft.

● Købet det SEJESTE tropical-suit fra & Other Stories. Ja, det er det på billedet. Elsker printet og begge styles er så seje, at de sagtens kan bruges hver for sig. Skjorten findes HER og shorts HER. (reklamelinks).

● Være til Puls og Styrke i Fitness World og det var nok en af de hårdeste timer, jeg længe har prøvet. Det blev nok heller ikke bedre af, at der ca. var 100 grader i salen. Jeg har aldrig helt forstået, hvorfor Fitness World ikke investerer noget lidt bedre udluftning. De må jo tjene en million milliard, nu hvor det halve af landet er medlem.

● Været helt enormt fristet til at klikke den her Prada-sag hjem fra Vestiaire. Prisen kan man virkelig ikke klage over. (reklamelink)

● Forberedt et indlæg, med en virkelig lækker rabatkode, som udkommer i morgen. I kan godt begyndte at spare op 😉

● Pakket min kuffert ud. Nærmest ligeså uinteressant som at pakke den.

● Lyttet til den nye sang med ZAYN omkring 15 gange. Den er SÅ smooth og lækker.

● Bestilt frokost fra WOLT. Nærmere bestemt en salat fra Social . OMG den var lækker!! Det skal I altså prøve. Husk at I får 50 kr. i rabat på jeres første bestilling med koden Miekirstine.

● Arbejdet lidt på et ret sejt event, som vi holder med Sliders på lørdag. Det kommer bl.a til at handle om sommer, sol og gratis Gin & Tonics. Jeg synes at I skal skynde jer hen og melde jer til på Facebook.

● Holdt madklub med mine veninder i en hyggelig gård på Nørrebro.

● Tænkt over, hvor meget alkohol man egentlig får drukket når det er sommer. I går var min første detox-dag i jeg ved ikke hvor lang tid og pt. er udsigterne til den næste ret lange.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments