LEOPRINT OG DENIMSHORTS

img_3906Reklamelinks: Shirt: & Other Stories Shorts: Monki Bag: Loewe Shoes: Superga X Mads Nørgaard Sunnies: Pieces by Marie Jedig 

Reklame for Mads Nørgaard og Pieces

Go’ tirsdag morgen 🖤

Er I klar til at komme igang med hverdagen igen? Det kan I tro at jeg er og jeg har også en forholdsvis travl dag foran mig. I morgen rejser jeg til Frankrig-land, hvor jeg skal tilbringe resten af ugen og det betyder selvfølgelig, at der er en hulens masse ting og sager, der lige skal ordnes.

Jeg har netop sat min far på toget mod Fyn. Han har været på besøg siden i går, fordi vi deltog i Royal Run-løbet her i København. Jeg havde sådan frygtet, at min fodskade også vil forhindre mig i at deltage i dèt løb, men sådan blev det heldigvis ikke. Hurra for det. Desuden var det et vanvittigt godt løb, med publikum hele vejen langs ruten. Det er uden tvivl de nemmeste 10 km. jeg nogensinde har løbet.

Billederne her er fra en dag i sidste uge. Jeg kan ærligt talt ikke huske hvilken, for de smelter lidt sammen. Men som I kan se, var det jo endnu en sommerdag. Sommeren føles endeløs lige for tiden og det er jo bare rent magi. Desuden var det også en af de eneste dage, hvor jeg ikke var hoppet i en sommerkjole. Men jeg følte simpelthen lige for at hoppe i min leo print 😉

Det bliver lige en kort hilsen for nu, for jeg må hellere se at komme igang med dagens program. Jeg tjekker ind igen senere.

Rigtig god dag til jer 🖤

img_3927

img_3863

img_3944

img_3934

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments