I DAG HAR JEG…

Processed with VSCO with av8 preset

● Sovet til kl. 7.30. Noget der ikke sker så ofte på en hverdag.

● Være til Yoga. Heller ikke noget der sker så ofte, som det burde.

● Spist morgenmad med min far.

● Været til event med Sugarbearhair i Tivoli. ELSKER Sugarbearhair og elsker Tivoli om sommeren. Efter eventet skulle de fleste rundt haven og prøve diverse forlystelser. Det kunne jeg desværre ikke nå og det er altså rimelig træls at gå glip af, når man er sådan en, der ikke kan få nok af vilde rutchebaneture.

● Cyklet rundt i min smukke blomsterkjole fra Munthe, som på mystisk vist havde gemt sig bag noget andet tøj på mit tøjstativ og dermed også forsvundet fra mine tanker (spørg mig ikke hvordan det kunne lade sig gøre)

● Givet den hele armen med selvpleje. Jeg har vasket hår, lagt neglelak, ordnet fødder og brugt den nye og iøvrigt helt fantastiske Disko skin fra Comme Deux.

● Været et forbi Samsonite-butikken i Østergade for at den kuffert, jeg har manglet i 100 år. I ved, sådan en, der er perfekt til 4-5 dages rejse. Jeg endte med at finde den flotteste sølv-farvede model og hvis I smutte forbi min Instagram, så kan I se den i min story.

● Pakket den førnævnte kuffert og gjort mig klar til at rejse til Frankrig i morgen,

● Været et hurtigt smut forbi & Other Stories, for at se om den her smukke kjole var kommet hjem, så den kunne komme med på min rejse i morgen. Desværre uden held. (reklamelink)

● Stresset en lille smule over, at jeg ikke har nået at forberede noget som helst til bloggen, til de kommende dage, så måske bliver der lidt stille. Men på den anden side, så vil I nok også hellere nye solen, end læse blogs. Am I right?

● Spist en salat fra Rema1000 til aftensmad. Jeg havde ikke fantasi til andet. Til gengæld er jeg allerede sulten igen og klokken er ikke engang 20.

● Være en lille smule pre-rejse-blues. Sådan har jeg det næsten altid dagen inden jeg rejser. Selvom jeg kun skal være afsted i 5 dage, så savner jeg allerede mine venner, min lejlighed og min familie.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments