GULE MARKER, SOMMERKJOLER OG HELLIGDAGE

img_3721

img_3742Reklamelinks: Dress: & Other Stories BagLoewe

Reklame for & Other Stories

Glædelig søndag, kære jer 🖤

Man fristes jo næsten til at sige lørdag, nu hvor alle har fri morgen. Har I haft en god weekend? Min har været ganske fin. Fredag gik med koncert på Bremen (mit nytårs fortsæt om at gå til flere koncerter, går heldigvis ganske glimrende). Lørdag solgte jeg ud til Finderskeepers og i dag har jeg mere eller mindre brugt det meste af dagen på hjemmekontoret. Lige afbrudt af en gåtur i det endeløse sommervejr. I aften står den på hygge med min veninde og jeg tror jeg vil foreslå, at vi deler en flaske rosè 😉

Hele min familie har været samlet hjemme på Fyn og det er altså lidt hårdt at gå glip af. Men jeg rejser ud i verdens igen på onsdag og det betyder også, at jeg er nødt til at løbe lidt ekstra stærkt, her i dagene op til. Jeg fik også lidt ekstra Fyn-cravings, da jeg redigerede de her billede. De er naturligvis fra selvsamme sted – bare i sidste weekend, hvor der også var høj sommer og sol. Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, så er der vitterligt ikke noget bedre sted. Jeg går et par travle uger i møde og må nok erkende, at jeg ikke får mulighed for at rejse dertil, lige foreløbigt. Øv bøv.

Men lad os snakke lidt om kjolen. Den er selvfølgelig fra fantastiske & Other Stories. Mere genial strand/sommerkjole, skal man altså lede længe efter. Og apropos Stories, så havde jeg faktisk tænkt mig, at jeg lige skulle et smut forbi butikken i dag, fordi jeg pludselig kom i tanke om, hvor fantastisk den her kjole og vil være, til min kommende rejse. Kan I lige se den ude i de franske vinmarker? Men så gik det op for mig, at det igen igen igen var helligdag og at det der med søndagsåben er aflyst. Som jeg har sagt før, så er det altså begrænset hvor optur de her konstante helligdage er. Men nu er de vist også ved at være færdige, er de ik?

Kan I have en skøn aften  🖤

img_3729

img_3695

img_3756

img_3747

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments