ER DET BARE MIG, ELLER..

giphy

● Er det ikke som om, at vi ikke har fået et rigtigt sommerhit endnu? Hvor er Despacito #2? (hallo, Biebsen!!)

● Kan I også klare meget mere, i det her vejr? I går vågnede jeg f. eks op med et lidt trist sind. Jeg går og bøvler lidt med dumme pige-tanker om ikke at være god nok og leve op til høje krav. Så løb jeg en tur i et mennesketomt København, så morgensolen danse og duftede til de friske og smukke syrener. Resten af dage var jeg flyvende og tilbage på toppen.

● Får I også altid vanvittig meget lyst til at se Lars Von Triers film, når de får folk til at udvandre fra biograferne i Cannes og får samtlige anmeldere op af stolen?

● Er det her årets mest geniale sommersko? (reklamelink)

● Er grill i parken aldrig helt ligeså idyllisk som det ser ud? Der er ingen toiletter, ikke noget køkkenrulle, man glemmer altid salten og glasset vælter i det øjeblik, man har fyldt det op.

● Får I også hjertebanken, når I får besked om at “der er ny post i din E-boks”?

● Kunne det ikke være MEGA fedt hvis Sliders (som jeg laver SO-ME for) gik hen og vandt prisen for byens bedste burger?? Det vil betyde alverdens hvis I lige ville smide en stemme. Tager super nemt og tage ca. 2 sekunder 🖤

● Får I også altid lidt dårlig samvittighed, når I tager en Netflix-aften på en sommerdag? Den slags føles bare lidt mere legalt, når det er mørk, koldt og blæsende.

● Er jeg ikke den eneste blogger, der ikke har været på Surf-camp? Jeg sidder stadig og venter på en invitation 😉

● Er den her Chanel-taske fra Vestiarie så grim, at den er pæn?

● Er hele den der Raw-food-tendens ikke totalt død? Altså er der overhovedet nogen, der lever efter den længere?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments