SÆSONENS PÆNESTE BADEDRAGT

img_3613

Reklamelinks: Swimsuit: & Other Stories Shopper: Loewe

Reklame for & Other Stories

Jeg føler virkelig, at jeg har startet mine sidste MANGE indlæg, med en  hyldest og kærlighedserklæring til det danske forår. Men kan man også andet lige for tiden? Det er skønt, skønt, skønt med skønt på og det eneste negative jeg kan komme i tanke om er, at det er en lille smule svært at falde i søvn om aftenen, når det er så lyst og, at min stue forvandles til en kombination af en sauna og et drivhus, når solen står ind dagen lang. Men aldrig i livet, om jeg kunne finde på at klage over det.

De sidste par dage har jeg brugt hjemme på Fyn. Det var egentlig en lidt spontan tur, fordi jeg pludselig havde en helt fri weekend i kalenderen, nu hvor jeg ikke skulle løbe maraton. Det skulle vise sig at være en ret god beslutning, for hvis der er et sted, der er ekstra fortryllende, når Maj viser sig fra sin bedste side, så er det Fyn. Lysegrønne bøgetræer, skovbunde der er dækket af hvide blomster fra skovløg, lyserøde kirsebærtræer i haverne og gule rapsmarker, så langt øjet rækker. Alt sammen noget, der kan give mig den der følelse af ægte lykke og som kan få alle hverdagens små problemer til at føles som bagateller.

img_3546

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været på stranden i Maj-måned. I hver fald ikke iført badetøj og en oprigtig lyst til at hoppe i vandet. Men det var simpelthen, hvad der skete i søndags, hvor jeg lokkede min mor en tur med ud i naturen. Jeg vil sådan ønske, at jeg kunne skrive, at jeg faktisk hoppede i vandet. Så langt kom jeg desværre ikke, for det var altså lige en anelse for koldt og så er jeg jo også en lille smule bage for havbunden. Eller nok nærmere krabber.

Men sol og hygge på standen var der masser af og jeg fik indviet min nye badedragt fra & Other Stories. Der er mange pæne badedragter på markedet i år, men jeg kan uden tvivl sige, at den her er den pæneste af alle. I hvert fald efter min mening. Den tager mine tanker tilbage til den glade barndom, uden at blive alt for lillepige-agtig.

Som jeg også har nævnt en gang eller 50 herinde, så har & Other Stories gang i en sæson, som har slået benene væk under mig. Jeg kan se mig selv i 90% af alt hvad de laver og kan slet slet ikke få nok af deres univers. Det er første gang, at jeg har prøvet deres badetøjkollektion og faktisk har jeg heller ikke bemærket den før nu. Den røde badedragt her, er klart min favorit. Men bikinien i samme serie er også ret fantastisk. Det samme gælder den her drøm af en blomster-badedragt, som jeg også var forelsket i sidste sommer. I det hele taget er hele deres badetøjsafdeling et besøg værd.

Godt at sommeren kun lige er gået i gang 🖤

img_3564

img_3611

img_3540

img_3550

img_3559

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments