IN FLOWER LAND

img_1761Reklamelinks: Shirt: Under Protection Jeans: 2ND One Shoes: & Other Stories Bag: Gucci

Reklame for Under Protection og 2ND One

Hola chicas

Glædelig onsdag. Som jo næsten føles lidt som fredag, nu hvor der er helligdag i morgen. Faktisk er det den første af de mange forårshelligdage, hvor jeg rent faktisk er på dansk jord. Det er også den første dag i evigheder, hvor jeg ikke skal på specielt meget andet, end at drikke kaffe med min veninde og arbejde lidt på min forholdvis lange to-do-liste. Der er både en Miami-guide, en Albanien-guide og et par kampagner, der skal udarbejdet. Det lyder helt skørt, men jeg kunne faktisk godt trænge lidt til en regnvejrsdag, hvor vejret ikke stjæler min opmærksomhed. Men kun en enkelt 😉

I dag har været skør, men også ganske fin. Jeg vågnede op i Stockholm, hvor jeg tilbragte tirsdag aften sammen med ELLOS, 9PR og det skønneste hold af søde danske blog og instagram-piger. Vi landede i København ved middagstid og så kastede jeg mig ud i en lidt spontan aftale med skønne Julie. Det er som om, at når sommeren kommer til Danmark, så bliver det helt legalt at smide alt hvad man har i hænderne og nyde vejret;-)

Billederne her er fra i Weekenden, hvor jeg var i Albanien. Skøre, fine, grimme og pæne Albanien. Det farverige baggrund viser egentlig et meget godt billede af, hvordan der ser ud dernede. Det der med farver og flotte bygninger kan de i hvert fald godt finde ud af. Som sagt kommer der snart et lidt mere om turen og et par tips og tricks til at rejse derned.

Kan I have en skøn aften <3

img_1794

img_1788

img_1770

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments