FIRE INSTAGRAMPROFILER, JEG ELSKER AT FØLGE

lucywilliams

🖤@Lucywilliams02: Mit største girl-crush these days er uden tvivl Lucy Williams. Hun er fin som dagen er lang og har en sødme over sig, der får giver følelsen af, at hun rent faktisk er din veninde. Jeg vil have alt hvad hun har på og bliver inspireret af samtlige af hendes outfits. Desuden rejserne hun non stop og får mig til at føje et hav af nye steder på min rejse-bucket-list.

rouje

🖤@Rouje: Det franske mærke Rouje, er uden tvivl mit nye favorit-brand. Jeg mener faktisk, at jeg spottede det henne på Instagram og da jeg lige undersøgte det nærmere, fandt jeg ud af at det var den uber cool parisienne, Jeanne Dames, som stod bag. Er man bare det mindste frankofil, må man IKKE snyde sig selv for at følge med derinde. Men pas på, det kan blive farligt dyrt. Jeg har allerede klikket flere ting hjem derfra.

emmamartiny

🖤@Emmamartiny: Der findes mange talentfulde foodies derude, men hvis I spørger mig, så er der nærmest ingen, der kan måle sig med Emma Martinys niveau. Hun har vind i sejlene og laver det ene seje projekt efter det andet. Desuden disker hun op med den ene fantastiske opskrift efter den anden og hendes billeder får mine tænder til at løbe i vand. Desuden har hun lige udgiver endnu (!!!) en kogebog og den skal jeg have fat i hurtigst muligt.

double3

🖤@double3xposure: Hvis I vil følge en cool kid, så skal I følge Reese Bulstein. Hun er 21 år og bor i Atlanta og kan, som ingen andre, mixe det der southern school kid-look med high fashion. Stilmæssigt er jeg nok et stykke fra hende, men hun disker op med det ene seje billede efter det andet og samarbejder med alle de store modehuse. Og tjek lige de der Gucci-strømpebukser!!! Hun har desuden en tvillingesøster, som mere eller mindre er ligeså smart.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments