EN DRØMMEKJOLE OG TIRSDAGSPLANER

img_0910Reklamelinks: Dress: Stella Nova Bag: J.W Anderson

Reklame for Stella Nova

Glædelig 1. Maj, alle zusammen 🖤

Jeg siger jer, at jeg har mange billeder fra Miami-turen. Faktisk så mange, at jeg slet ikke ved hvor jeg skal gå igang. Men jeg tænker, at vi lige tager dem lidt ad gangen, så der ikke går helt Miami-vibes herinde 😉

Men lad os lige starte med de her, som blev skudt en af de mange solrige formiddage. Selvom baggrunden er fin og mit smil er stort, så er det alligvel kjolen, som løber med alt opmærksomheden. Jeg spottede den på Stella Novas Instagram for et par uger siden og heldigvis nåede den lige at komme hjem inden afrejse. Det var kærlighed ved første blik og den går direkte ind på min top 10 over de pæneste sommerkjoler, jeg nogensinde har haft. Det broderie anglaise-agtige materiale er en historie for sig selv og kraven gør den både yndig og piget. Og får mig desuden til at tænke lidt på Eleven fra Stanger Things 😉

Men nok om Miami for i dag. Jeg har nemlig en del ting på programmet. For det første har jeg været heldig og få en tid til omgang akupunktur, så jeg forhåbentlig kan få fikset den ømme fod. Jeg savner virkelig at løbe en lang tur. I eftermiddag skal jeg ind til Gun Britt og have rettet frisuren. Billederne her fortæller mig i øvrigt, at jeg trænger forholdsvis meget. I aften står den på madklub og gensyn med mine veninder. Så hvis regnen bare holder sig væk, så kan det næsten kun blive en god dag.

Kan I nyde jeres rigtig meget 🖤

img_0931

img_0920

img_0939

img_0871

img_0934

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments