TOUCH DOWN MIAMI

img_0309Reklamelinks: Shirt: & Other Stories Top: Second Female Skirt: Karoline Dall X 2nd One 

Reklame for Second Female og 2ND One

Glædelig tirsdag, kære jer 🖤

Her får I lige den første hilsen fra Miami-land, men det bliver bestemt ikke den sidste. Selvom vi, i skrivende stund, kun har været her i lidt over et døgn er jeg allerede solgt. Her er varmt, solrigt, overdrevet på alle fronter og fotogent over alt. Desuden er alt gået fuldstændig som smurt indtil nu. Turen herover var nem, der var ingen ventetid i immigration og vores hotel er bedre end vi turde håbe på.

I går brugte vi primært dagen på at tjekke vores område ud og så var vi også en tur i Sawgrass Mills, som virkelig er den VILDESTE outlet-by, jeg nogensinde har besøgt. Der er nærmest ikke det brand, som ikke har en butik derude. Vi betalte en million millard for at køre derud i Uber, men det var altså det hele værd. Jeg fandt bl.a de sejeste Marni-sandaler (i stil med dem her) som jeg har haft et godt øje til i 100 år. De var sat ned med omkring 80% så jeg føler mig altså ret heldig 😉

Jeg vil sådan set ikke sige så meget andet end hej og tjekke ind med en lille håndfuld billeder. Bl.a af gårsdagens outfit, hvor jeg var iført min nye nederdel, som min seje blogger-kollega, Karolin Dall, har har designet for 2nd one. Længden er helt perfekt og printet er noget af det pæneste, jeg længe har set.

Der kommer selvfølgelig mange flere Miami-billeder meget snart, men husk også, at I kan følge med i hele herligheden henne på Instastory.

Rigtig god dag til jer 🖤

img_0361

img_0357

img_0275

img_0329

img_0269

img_0363

img_0322

img_0273

img_0303

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments