10 TING JEG MANGLER I MIT LIV

giphy

▪️ En vaskemaskine i min lejlighed. Hold nu k*** hvor ville mit liv være nemmere, hvis jeg ikke skulle løbe frem og tilbage mellem kælderen og 4. sal, hver eneste gang jeg skulle vaske tøj.

▪️ Tålmodighed. Åh hvor gad jeg godt være et af de der mennesker, som bare tager alting helt afslappet og som ikke lader sig påvirke af at skulle vente.

▪️ Nye spisebordsstole. Det har jeg vist nok nævnt et par gange herinde, men det er absolut også det første punkt på min materielle ønskeliste, for jeg er altså en smule træt af dem jeg har. Vil så gerne investere i nogle designklassikere, men der er bare to store problemer: 1. Jeg kan ikke beslutte hvilken model det skal være og 2. Jeg ved ikke lige hvordan jeg skal få råd.

▪️ En Powerbank til Macbook

▪️ Drengevenner. Selvom jeg elsker mine mange skønne veninder, så må jeg altså indrømme, at jeg til tider godt kan savne de samtaler, man kan have med et modsatte køn. Da jeg var yngre, havde jeg nærmest kun drengevenner, men det har altså ændret sig lidt med alderen og det bliver heller ikke nemmere af, at jeg “arbejder” i en meget pigedomineret branche.

▪️ At det her mashup af “Don’t speak” og “Shut up and let me walk” af Off Bloom udkommer på Spotify. Det er noget af det bedste, der er kommet ud af dansk musik længe og jeg får gåsehud hver eneste gang, jeg lytter til det.

▪️ En rabatkode til Boozt, så jeg kan klikke drømmetoppen hjem. Det er de små ting der tæller, I ved 😉 (reklamelink)

▪️ At der kommer en og pudser mine vinduer.

▪️ Et ekstra rum i min lejlighed. I ved, bare sådan et lille bitte et, hvor jeg kunne stille alle de der ting, som jeg ikke ved hvor jeg skal gøre af.

▪️ En opbevaringsløsning til smykker. Jeg ved godt, at der findes et hav af mine små systemer og æsker, men det er altså stadig ikke helt optimalt og mine halskæder filtrer stadig sammen. Her er der altså et hul i markedet, hvis der sidder nogen derude med en lille iværksætterdrøm 😉

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments