GANNI-KJOLE OG FORÅRSDAGE

Gannidress1Reklamelinks: Coat: Gina Tricot Dress: Ganni via My Lèontine Shoes: Ganni Bag: Gucci

Hola Amigas og glædelig lillefredag 🖤

Der er presseuge i blogland og kort fortalt betyder det bare, at de fleste PR-bureauer skifter sommerkollektionerne ud med efterårs og vinterkollektioner. Derfor inviterer de på besøg og fremvisning af alle de nye ting. Det betyder selvfølgelig fristelser og mingling for alle pengene. De sidste par sæsoner har jeg ikke kunne deltage, fordi jeg har befundet mig på den anden side af kloden. Derfor går jeg også (forholdsvis) all inn i år 😉

I går var jeg forbi tre forskellige bureauer og i mellemtiden nåede Kat og jeg også lige og drikke en kop kaffe og booke det sted, vi skal bo i Miami om nogle uger. Eller om halvanden uge, er det jo faktisk. Jeg har på fornemmelsen, at vi har skudt papegøjen og jeg glæder mig virkelig til at skyde en masse billeder derfra.

Og speaking of billeder, så fik jeg selvfølgelig også lige foreviget gårsdagens outfit. Fordi solen skinnede for fuld skrue, hoppede jeg i min nye og meget smukke Ganni-kjole. Den har en ret vild facon, som gør, at man næsten føler sig lidt som en hofdame i 1800-tallet. Men jeg elsker den virkelig, selvom den måske er lidt for fin til sådan en helt almindelig onsdag.

Dagen i dag bliver ret meget ala i går. Jeg er lige kommet hjem fra en løbetur og sidder her med min morgenkaffe og får styr på et par praktiske sager. Når det er klaret, så sætter jeg kursen ind mod byen, hvor den igen står på et par pressedage.

Kan I have en skøn dag 🖤

Gannidress2

Gannidress3

Gannidress4

Gannidress5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments