ER DET BARE MIG, ELLER

Er det bare mig, eller

▪️ Kan blæst fjerne det skønne i alting? Selv foråret #makeitstop

▪️ Vil I også have ting endnu mere, hvis de er blevet udsolgt, mens I liiiiiige skulle tænke over det? Pt. har jeg det sådan med den alt for pæne stråtaske fra Loewe. Den kunne altså have været helt genial at have med til Miami om et par uger. (reklamelink)

▪️ Falder I også altid for musik, når I besøger butikker? Jeg ved ved ikke hvorfor, men det er som om, at bare lyder bedre i deres højtalere og jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har haft min Sharzam-app fremme?

▪️ Får I også altid the creeps, hvis en person har den samme ringetone, som I bruger til vækkeur?

▪️ Er alle tæpperne fra ELLOS’ vintage-kollektion vanvittig pæne?? Men jeg vil altså gerne lige tippe om, at det er stadig vil være billigere at købe en rejse til Marrkech og hente det selv 😉 (reklamelink)

▪️ Har I også altid en masse spisesteder I gerne vil prøve, men når I så endelig skal ud, så kan I ikke komme i tanke om hvor det nu var I gerne vil hen?

▪️ Kunne man ikke godt få fornemmelsen af, at Gina Tricot og Ganni har tænkt det samme, da de skulle finde print til årets sommerkollektion? Jeg kan i hvert fald ikke se den helt store forskel på det her og det her. Prisen kan man dog ikke helt sammenligne 😉 (reklamelinks)

▪️ Kan I heller aldrig finde hoved og hale i hvad der er bookingnummer, billetnummer eller booking reference? Selvom jeg rejser forholdsvis ofte, er jeg stadig i tvivl, hver eneste gang, jeg står ved de der bookingmaskiner.

▪️ Er jeres cykelsæde også en svamp?

▪️ Eller sker det ikke alt for ofte, at man tager sig rigtig god tid til at beslutte sig for hvad man skal bestille for menukortet og når man så endelig bliver enig med sig selv, fortæller tjeneren, at lige dèt valg, er udsolgt for i dag 🙄

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments