SØNDAGSPLANER

img_9330Reklamelinks: Dress: Monki T-shirt: Nørgaard Paa Strøget Shoes: & Other Stories Bag: Gucci

Go’ meget tidlig søndag morgen 🖤

Jeg har været oppe siden kl. alt for tidligt, for som jeg efterhånden har nævnt en del gange herinde, så er det i dag, at jeg sælger ud af garderoben til Tradono Market. Som I nok også har bemærket, så ser vejrudsigten jo forbløffende lækker ud og og nu hvor jeg skal befinde mig indendøre hele dagen, så skulle jeg altså lige ud og have lidt frisk forårs-luft med en hurtig løbetur.

I skrivende stund står jeg med det ene ben ude af døren og glæder mig til at komme ind og få tyndet lidt ud i garderoben og forhåbentlig hilse på flere af jer.

Billederne her er fra i torsdags, hvor jeg mødtes med Kat, Sandra og Julie til en kop kaffe, inden vi skulle til middag og hygge med The Body Shop. Kat foreslog at vi skulle mødes på Hotel Sanders og det er jeg dælme glad for at vi gjorde. Se lige hvor fint der er. Tager man elevatoren op til 5. sal, kommer man ind i  det smukkeste Orangeri, hvor det er umuligt ikke lige at tage kameraet frem.

Det gjorde vi selvfølgelig også og så kunne kunne jeg jo lige passende få foreviget min spencer-kjole (jeg er aldrig blevet helt gode venner med det navn) fra Monki. Den har faktisk hængt i min garderobe i flere måneder, men polarkulden har altså gjort det umuligt for mig at hoppe i strømpebukserne. Godt at den tid er ovre 🙂 Og så er der jo mine nye sko fra & Other Stories. Dem er jeg simpelthen så glad for. De er pæne og klassiske og så også lige tilpas tacky med det store bling-bling spænde. Dem kommer jeg helt sikkert til at slide op!

Nu må jeg hellere se at hoppe i tøjet og komme afsted. Kan I have en skøn dag derude 🖤

img_9303

img_9313

img_9325

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments