SØNDAG PÅ EN MANDAG

img_9137Reklamelinks: Suit: Minimum Socks: Gucci Shoes: Ganni Bag: Marni

Reklame for Minimum

Kunne man næsten forlange mere af dagen i dag? Det har været søndag på en mandag og solen har skinnet fra en skyfri himmel, siden de tidlige morgentimer. Så skulle det da lige været lidt højere temperaturer, men det har jeg hørt rygter om, at vi får i næste uge, så jeg forlanger intet mere 🙂 Har I mon også været ude og nyde det spæde forår?

I går kom jeg tilbage til København, efter en virkelig skøn påskeferie i Jylland og på Fyn. Egentlig ville jeg være blevet til i dag, men min liste over praktiske og huslige ting der skulle ordnes, var simpelthen for lang til ikke at dedikere en af helligdagene til at få klaret lidt af den. Så det blev i dag og jeg har simpelthen nået så meget, at jeg lige har givet mig selv et stort klap på skulderen.

Et af mine mål med påsken var også at løbe en LANG tur, så jeg lige kunne tjekke om maraton-formen stadig findes. Det blev til lidt over 18 km og det gik strålende. Derudover har jeg ryddet op, pakket til Tradono-market i næste weekend, drukket kaffe og gået tur med min veninde OG som I kan se, har jeg sørme også foreviget dagens outfit.

Mest af alt fordi jeg gerne ville vise jer mit fine suit fra Minimum, men irriterende nok, så har jeg ikke kunne finde det online noget steder. Mon ikke det er lige på trapperne? Det er i hvert fald fra den nuværende sæson.

I morgen går hverdagen i gang igen og det glæder jeg mig faktisk til. De rolige helligdage kan noget helt særligt, men mest af alt holder jeg altså af hverdagen og trives bedst, når der er gang i den.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

img_9187

img_9174

img_9143

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments