PÅSKE PÅ VESTKYSTEN

Processed with VSCO with av8 presetReklamelinks: Dress: Modström Coat: Gina Tricot Stockings: Sneaky Fox

Reklame for Modstrøm

Hali hallo fra påskelandet! Jeg håber at I nyder de rolige dage fuldt ud? Som nogle af jer måske har luret henne på Insta, så har jeg tilbragt de sidste par dage på den jyske vestkyst, sammen med hele min familie. Nærmere bestemt omkring Hvide Sande, på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

I min barndom kom vi forholdsvis ofte på de kanter og jeg husker mest, hvor meget jeg elskede de kæmpe store og bredde sandstrande. Som voksen er det jo ofte noget andet man ser og hver gang jeg har været derude i mit voksenliv, er jeg blevet fuldstændig tryllebundet af den magisk natur, klitterne, havet og alt ander, der er derude. Lyst er helt unikt og farveskalaen er en fryd for øjet. Det er næsten det eneste sted i Danmark, som er blændende smukt, uanset vejr. Selv på en kold og grå Novemberdag.

Billederne her er fra i går, hvor vi da vist nok fik noget der mindede lidt om forår. Mit instagram-feed fortalte også, at det var sig gældende over hele landet. Så mangler vi bare de lidt mildere temperaturer og så kører det 😉

I samme anledning hoppede jeg også lige i en forårskjole, for nu kan jeg altså ikke vente længere 🙂 I var ret mange, der spurgte ind til den henne på Instagram og det kan jeg godt forstå, for man bliver helt glad af at kigge på den. Den er fra Modström og kan bl.a købes lige her. Jeg kan desuden tippe om, at den også fungerer ganske godt over et par jeans, hvis I også synes at det stadig er lidt for koldt til at hoppe i jeans 🙂

Kan I have en skøn aften derude 🖤

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with av8 preset

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments